Margana
Fanka BB :)
O matko! To najgorsze nie miec lazienki. Wspolczuje[emoji20] Obys dzis juz miala!Onaszczesliwa2018, tylko wiesz ja od soboty łazienki nie mam i chciałabym żeby coś do przodu ruszyło![]()
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matko! To najgorsze nie miec lazienki. Wspolczuje[emoji20] Obys dzis juz miala!Onaszczesliwa2018, tylko wiesz ja od soboty łazienki nie mam i chciałabym żeby coś do przodu ruszyło![]()
Witajcie[emoji5]
Ale dzis juz naprodukowalyscie[emoji33] Sprobuje ponadrabiac, ale nie wiem czy sie uda. Wczoraj przejzalysmy z mloda rzeczy niemowlece, a dzis kolej na jej szafe, sporo tam juz do odlozenia.
Zycze milego dnia i powodzenia na wizytach!
Mam nadzieje, ze chore lepiej sie czuja. Ja nie najgorzej, ale glowa pobolewa i jakas taka nie do zycia jestem. Mloda dalej kaszle[emoji53]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mogę znaleźć. Jedynie Si Jolie. Ale ma tylko 4 rzeczy na swojej stronie do sprzedania . Więc to chyba nie to. Mogłabyś wysłać screena ?Strona na fb Si Jolie artykuły dla dzieci kokon płaska mała podusia i kołderka do kokonu albo wózka i ten miś gratis 79zl taki idealny zestaw dla niemowlaka
23 tydzieńW którym jesteś tygodniu teraz ?![]()
GratulacjeU mnie po wizycie ok. Szyjka krótka, ale twarda. Dzidzia sobie siedzi główką do gory, dlatego tak po pęcherzu kopie. Dala sobie wszystko pomierzyc, tylko buzie zaslaniala raczkami. Ale za to ładnie nóżki rozkladala, i Pani doktor powiedziała ze to na pewno dziewczynka. Więc dalej Hankai waży 520 gram
![]()
Kiepski tydzień bym powiedziała.. dobija mnie zachowanie najbliższych.. najchętniej bym gdzieś wyjechała z K i dzieckiem i już tam została..O jej biedaczku czyli taki kiepski dzionek masz. Oby Ci przeszło a jak nie to postaraj się przespać jak potrafisz bo ja z nerwów np niepotrafie spać :*
2,5-2,7. Przy synu mi sie skracala, i chyba po porodzie mi sie nie wydluzyla za bardzo, bo na pierwszej wizycie juz była krótka.
To może ja pomyślę nad pieczarkowa .. nie mam pomysłów. Najchętniej nie gotowała bym nic..Jutro będzie lepiej. Niestety czasem sie takie ch***we dni zdarzają, i trzeba je po prostu znieść. Głowa do góry! A na obiad robię krem z pieczarek z grzankami.
Kiepski tydzień bym powiedziała.. dobija mnie zachowanie najbliższych.. najchętniej bym gdzieś wyjechała z K i dzieckiem i już tam została..