Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Kiepski tydzień bym powiedziała.. dobija mnie zachowanie najbliższych.. najchętniej bym gdzieś wyjechała z K i dzieckiem i już tam została..
Dzidziuś pewnie wola tylko że niesłyszysz "mama am am "
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiepski tydzień bym powiedziała.. dobija mnie zachowanie najbliższych.. najchętniej bym gdzieś wyjechała z K i dzieckiem i już tam została..
Od początku była mowa o oszczednym trybie życia. Ja to wykorzystuje i leżę jak najwięcejAhh OkiA musisz się oszczędzać czy raczej normalnie możesz funkcjonować?
Będziesz na pewno [emoji2] ja odkąd ją mam z łóżka bym najchętniej nie wychodziła i w sumie nie wychodzę [emoji2][emoji2][emoji2]Witam w srode[emoji4] dzisiaj ma przyjechać kurier z poduszka wiec mam nadzieje ze juz sie bede wysypiac [emoji13][emoji13]
Od rana nie mam apetytu... Nie mogę patrzec na jedzenie[emoji53] mimo ze w brzuchu burczy... Raz mam napady gloduna raz tak jak dzisiaj nie moge jesc. Też tak macie??
![]()
Wow, ale tam zadbali o Ciebie[emoji5]Na 13ta , leki dalej to co w szpitalu nawet mi ładnie panie zapakowaly tak jak miałam w szpitalu żebym niemusiala wczoraj po aptekach chodzići do wizyty mam tak ładnie popakowane na każdy dzień przekochane kobietki
Zobacz załącznik 841586
A u mnie i glukometrem i z zyly. Bo jak wyjdzie glukomeyrem za wysoko to dalej nie badaja.To samo robięGdyby nie kubeczek na widoku to na bank bym zapomniała
U nas pobierają z krwi żylnej, a nie glukometrem na czczo. Właśnie po to, żeby wynik był wiarygodny.
No dokladnie. Albo jeszcze gorzej, recepta zle wypisana i trzeba wracac do lekarza[emoji6]Wow, u nas dostajesz receptę, a potem się jeszcze np okazuje, że mąż szuka w 20 aptekach, bo nigdzie nie ma....
![]()
A u mnie nikt sie nie intetesowal tym, ze urodzilam dziecko ponad 4 kilo pod wzglefem cukrzycy. Nie wyszla to nie mialam i tyle.Jestem na to uczulona, bo starsza siostra w obu ciążach miała cukrzycę (z insuliną), druga siostra niby nie, ale rodziła dzieci ponad 4 kg i lekarze się niepokoili makrosomią płodu przy braku cukrzycy - młodsza siostra powtarzała dwa razy test obciążania z tego powodu już wysoko w ciąży...;/ A dzieciaki po urodzeniu przechodzili diagnostykę noworodków od matek cukrzycowych przez to.
Podajcie mi linka do sklepu Karli bo raczej się do niego nie dokopie
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Strona na fb Si Jolie artykuły dla dzieci kokon płaska mała podusia i kołderka do kokonu albo wózka i ten miś gratis 79zl taki idealny zestaw dla niemowlaka
Nie mogę znaleźć. Jedynie Si Jolie. Ale ma tylko 4 rzeczy na swojej stronie do sprzedania . Więc to chyba nie to. Mogłabyś wysłać screena ?
Trzymam kciuki zeby lobuziak dal sie zbadac[emoji5]Ja dziś mam drugą próbę połówkowych ale dopiero na 19:20 [emoji4]
Mam nadzieję, że mały będzie współpracował i że wszystko będzie ok [emoji4]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Od początku była mowa o oszczednym trybie życia. Ja to wykorzystuje i leżę jak najwięcejnatomiast przy dzieciach się niekiedy nie da.