reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam w srode[emoji4] dzisiaj ma przyjechać kurier z poduszka wiec mam nadzieje ze juz sie bede wysypiac [emoji13][emoji13]

Od rana nie mam apetytu... Nie mogę patrzec na jedzenie[emoji53] mimo ze w brzuchu burczy... Raz mam napady gloduna raz tak jak dzisiaj nie moge jesc. Też tak macie??

0d1ysek2pbzt5rd6.png
Niestety nie. Ja ciagle mam apetyt[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja usg prenetalne miałam 2 tygodnie temu gdzie miałam mierzona szyjkę i wiadomo dzieciątko dokładnie sprawdzone a i tak już swiruje ze coś mogło się zmienić :(
I kiedy masz wizytę ? Jest wszystko dobrze.. :* mi leci 4 tydzień :/ i nawet nie miałam jeszcze prenatalnego. Nie martw się :*

No pewnie madz racje z tymi hormonami, bo duzo z nas tetaz narzeka. Ale ja tez jakas nie do zycia fizycznie. Taka oslabiona jestem, zmeczona choc wiele nie robie, nie mam na nic sily i ciagle bym spala. To pewnie przez te moje zatoki, a i pogoda nie pomaga.

Do tego jeszcze dzis mnie podbrzusze boli, az ciezko mi chodzic [emoji53]

To nic nierob połóż się do łóżeczka i odpoczywaj . Robota niezajac nie ucieknie:*

Hahaha myślę że parę wieczorów mu zejdzie żeby ogarnąć ten burdel :D A dziś jeszcze musi zakupy ogarnąć i pocztę bo moja paczka już tam leży i leży bo mnie nie było a musi to odebrać żeby czasem mi tego nieodeslali :D wypisalam mu upoważnienie , ale zostawił to na komodzie zadzwoniłam rano i zapytałam czy myśli że na ładne oczy mu ta paczkę dadza :D faceci ...
Ważne , że sobie radzi jak tako :) jeszcze miesiąc i zobaczysz jaki będzie obrotny :)

@JustMe55 jestes idealna reklamą :D
[/QUOTE]

Karla bardzo fajne te ubrania, więc polecam z serca :)

Właśnie się Zastanawiam czy jest sens kupować ? Gdzie on się przyda ? Jak położę na łóżku żeby dziecko nie spadło ? Tylko do tego ?

W zasadzie możesz położyć w każdym miejscu w domu, jeśli gdzieś idziesz, na kanapie, na dywanie.. w łóżku jeśli będziecie spać we 3, żeby dziecka nie zgnieść :) A z tym prenatalnym to zmieścisz się w terminie jeszcze jak będziesz tak przekładać?

Dziewczyny, a tak zapytam jaki macie sluz teraz? Bo ja dziś zauważyłam przy podcieraniu ze mam taki przezroczysty rozciagliwy jak słuz płodny i juz zaczynam swirowac czy to nie czop śluzowy..
Czop to batdziej taka galareta. Przezroczysta ale gesta.
Ja mam raczej bialy gesty. Ale ja mam pessar i globulki.

No pewnie madz racje z tymi hormonami, bo duzo z nas tetaz narzeka. Ale ja tez jakas nie do zycia fizycznie. Taka oslabiona jestem, zmeczona choc wiele nie robie, nie mam na nic sily i ciagle bym spala. To pewnie przez te moje zatoki, a i pogoda nie pomaga.

Do tego jeszcze dzis mnie podbrzusze boli, az ciezko mi chodzic [emoji53]

Dobrze, że córka duza to juz nie musisz tyle latać. Masz trochę czasu żeby poleżeć odpocząć. Weź nospe kochana, może przejdzie :(

reklama
Kochana ja byłam wczoraj badana a już mam stres przed jutrem to patrz jakie js mam "jazdy " w glowie ... nic się niezmienilo na pewno jest oki:* czop to podobno taka ogromna klucha i zabarwiona także spokojnie :**
Oby tak było ze to nie czop tak się strasznie martwię eh ta ciaza jest tak stresująca ze masakra.. trzymam kciuki kochana żeby jutro było wszystko okej :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry