Margana
Fanka BB :)
Haha, lepiej uspokoic a nie tak od raxu do psychiatry[emoji3]I nie wysłała mnie do psychiatry![]()
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha, lepiej uspokoic a nie tak od raxu do psychiatry[emoji3]I nie wysłała mnie do psychiatry![]()
Ten od przyjaciółki ma na dole piankę wysokoelastyczną (gestosc 24), taką jak do materacy dziecięcych, tylko cieszą - 5cm, więc nie było twardoA chyba na spód trzeba podłożyć jakaś kołderkę , kocyk ? Bo cienki jest materiał i może być twardo np. na stole ?
U mnie synekHey dziewczynki jak tam się macie?jak maluszki wiecie już dokładnie która co będzie miała [emoji4]? .
![]()
Zmniejszacz.plPrzez jakie stronki oddajecie zdjęcia? (w sensie zmniejszacie? ) :-)
Dzięki :-) Może załapię i coś mi się uda wstawić.Zmniejszacz.pl
I później przeszło? To dobrze ze zapytałam bo juz się zastanawiałam czy na szpital nie jechaćJa taki miałam jak po siku się podtarlam to normalnie sopel wielkisci małego palca ,jak się myłam po nocy to samo ,około tyg tak mialam
Przeszło ale ja mam bardzo duzo teraz upławów normalnie wodniste nieraz geste co siku to zmieniam wkładkę ,tylko ja mam luteline i krążek to też wpływa ,też kiedyś pytałam dziewczyn o ten śluz że ciągnący jak białko jaja kurzego i pisały że też taki mają ,troszkę mnie to uspokoiło i na wizycie lekarz stwierdził że taki śluz może się pojawicI później przeszło? To dobrze ze zapytałam bo juz się zastanawiałam czy na szpital nie jechać