reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie synek :)

Dziś na obiad pizza, ale coś mi nie podchodzi [emoji14]
Zobacz załącznik 841613
Woow apetycznie wyglada[emoji4]. Gratulacje mamuśka [emoji1]

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Przeszło ale ja mam bardzo duzo teraz upławów normalnie wodniste nieraz geste co siku to zmieniam wkładkę ,tylko ja mam luteline i krążek to też wpływa ,też kiedyś pytałam dziewczyn o ten śluz że ciągnący jak białko jaja kurzego i pisały że też taki mają ,troszkę mnie to uspokoiło i na wizycie lekarz stwierdził że taki śluz może się pojawic
No i ja za tydzień zapytam lekarza w ogóle mam tyle pytań ze chyba sobie zapisze żebym o niczym nie zapomniałam :D

Oby tak było ze to nie czop tak się strasznie martwię eh ta ciaza jest tak stresująca ze masakra.. trzymam kciuki kochana żeby jutro było wszystko okej :*
Ja mam z reguły ogromne ilości wodnistego śluzu, ale też co jakiś czas zdarza mi się właśnie taki płodny. A czop jak mi pod koniec ciąży odchodzi to raczej wyglądał jak budyń i był podbarwiony krwią.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No mnie dzis wlasnie tez cos boli. Az ciezko chodzic. Tetaz chyba taki etap szybkiego wzrostu.
Za to circia coraz czesciej i mocniej kopie[emoji3]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

No trochę "pocieszam się" że nie mnie jedną boli. Doszedł mi jeszcze ból głowy, ale taki od szyi... masakra. Chyba zaraz zawinę się do domu...

Dzięki :-) Może załapię i coś mi się uda wstawić.

A jak wstawiasz z telefonu to nie jest od razu ok?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry