SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Piękne są te kokony (gniazdka) i sama sie zastanawiałam, ale wydaje mi się, że na rożek w lipcu za gorąco i tak samo na to gniazdkoWitam dziewczyny mi dzis przyszedl kokon dla syna Zobacz załącznik 841602
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piękne są te kokony (gniazdka) i sama sie zastanawiałam, ale wydaje mi się, że na rożek w lipcu za gorąco i tak samo na to gniazdkoWitam dziewczyny mi dzis przyszedl kokon dla syna Zobacz załącznik 841602
Ja będę miała 3 otulacze cieniutkie, trzy kocyki (różna grubość) będą robić za grubsze otulacze, akurat u mnie rożki się nie sprawdziły więc tu nie pomogę, bo ich nie planuję teraz. Śpiworki po dwa w rozmiarze 0-6 i dwa 6-12. Potem pewnie dokupię taki po roczku.Tak czytam o waszych zakupach, i jak w końcu wygrzebię się z infekcji, to siadam do maszyny
Jak myślicie, trzy rożki wystarczą?
Planuję dwa cieniutkie, jeden sam minky+bawełna, jeden z cienkim polarkiem w środku i jeden z cieplejszym wkładem jak będzie zimniej.. Czy cieńszych powinnam mieć po 2 z rodzaju?
Poza rzepem będą się nadawały jako kocyk do wózka itd.
Pościeli na razie nie planuję, tylko właśnie prześcieradło + śpiworek. Ile śpiworków w takim układzie? Po 2-3 wystarczą? Na ile się takie brudzą?
A na początek, to zamiast śpiworka sam otulaczyk wystarczy? Otulaczyków też powinnam mieć ze 3?
![]()
To bardzo fajna cenaStrona na fb Si Jolie artykuły dla dzieci kokon płaska mała podusia i kołderka do kokonu albo wózka i ten miś gratis 79zl taki idealny zestaw dla niemowlaka
A normalnie jesz słodkie?
Ja będę miec 2 rożki i 2 kocyki tylko ja kocyków w domu jeszcze mam po dzieciakach różnej grubości.Tak czytam o waszych zakupach, i jak w końcu wygrzebię się z infekcji, to siadam do maszyny
Jak myślicie, trzy rożki wystarczą?
Planuję dwa cieniutkie, jeden sam minky+bawełna, jeden z cienkim polarkiem w środku i jeden z cieplejszym wkładem jak będzie zimniej.. Czy cieńszych powinnam mieć po 2 z rodzaju?
Poza rzepem będą się nadawały jako kocyk do wózka itd.
Pościeli na razie nie planuję, tylko właśnie prześcieradło + śpiworek. Ile śpiworków w takim układzie? Po 2-3 wystarczą? Na ile się takie brudzą?
A na początek, to zamiast śpiworka sam otulaczyk wystarczy? Otulaczyków też powinnam mieć ze 3?
![]()
Przeglądałam torby na allegro bo musze kupić do szpitala i znalazłam takie Link do: TORBA PODRÓŻNA SPORTOWA TRENINGOWA 80L POLSKA PROD co myślicie? Tanie są ale nie wiem czy materiał nie będzie lipny xd
My kokonu będziemy używać jako „materacyka” (nasz jest z wypełnieniem w środku, w dotyku jak materacyk do gondoli, czy kosza) np. na stół w kuchni jak będę gotować lub w salonie na sofie, kiedy malutka zaśnie. Będzie w nim leżała tylko w body, pieluszce i cieniutkim otulaczu. Przy synku nie miałam, ale przyjaciółka używała 2 lata temu przy córce w taki sposób jak opisałam i mówiła, że to był jeden z fajniejszych i bardziej przydatnych gadżetów dla dziecka jakie kupiła. Teraz też kupiła dla synka (rodzi za 3 miesiące)Piękne są te kokony (gniazdka) i sama sie zastanawiałam, ale wydaje mi się, że na rożek w lipcu za gorąco i tak samo na to gniazdko
![]()
Jeśli chodzi o to gniazdko, to przyjaciółka używa od 2,5 lat, już przy drugim dziecku, latem też używała, więc może nie jest tak źle z temperaturąPiękne są te kokony (gniazdka) i sama sie zastanawiałam, ale wydaje mi się, że na rożek w lipcu za gorąco i tak samo na to gniazdko
![]()
Dzwoniłam do ginekologa i mówił, że to uczucie jest normalne i nie ma powodu do niepokojuo której masz jutro wizyte?
![]()