reklama

Lipcowe mamy 2018

Az będę na nią czatowac moze mąż będzie chciał mi zrobić prezent :D

HHaha ja mam rocznice ślubu w dzień matki wiec liczę ze mąż z córka zrobia mi prezent [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Jaki fajny syn :) Mój zaczął męczyć o rodzeństwo na początku 2017 roku. Zachwycał się w sklepach pudełkami pieluch jak tylko była na nich "dzidzia". Teraz często tuli się do brzucha, całuje go, kładzie na nim maskotkę z pozytywką "żeby dzidzia zasnęła" :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie tak. Moja twz tak reaguje. Oby im tak zostalo po porodzie[emoji6]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Btalam no-spe ale nie pomaga. Nie boli tylko jak sie nie ruszam. Tak mysle, ze sie rozciaga. Mam nadzieje, ze przejdzie do jutra.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Morgana mi kazał brać Apap jak boli bo nospa mi tez nie pomagała i powiedział ze ona jest rozkurczowa tylko a Apap przeciwbólowo i fakt przestało bolec może spróbuj

16udyx8di9hvrs5t.png

Na żywo duża bardzo pojemna właśnie przyjaciółka ja ma i kurczę bez niej się nie rusza jak gdzieś jedzie z Eliza
Ubranka, chusteczki
deserki pieluszki wszystko tam ma
Cena zabija wiem ale przemawia do mnie wytrzymałość pojemność wzor itd

Link do: BY KATARZYNA ZIELIŃSKA LA MILLOU FEERIA - TORBA LARGE Z SASZETKĄ - DREAMCATCHER GREY - PREMIUM

16udyx8di9hvrs5t.png
Piękne są te torby. Ja miałam torbę dla syna do wózka, ale jakoś z niej nie korzystałam. Teraz chyba będę wszystko wozić w płóciennej pod gondolą. Zobaczę jeszcze :-)

Na żywo duża bardzo pojemna właśnie przyjaciółka ja ma i kurczę bez niej się nie rusza jak gdzieś jedzie z Eliza
Ubranka, chusteczki
deserki pieluszki wszystko tam ma
Cena zabija wiem ale przemawia do mnie wytrzymałość pojemność wzor itd

Link do: BY KATARZYNA ZIELIŃSKA LA MILLOU FEERIA - TORBA LARGE Z SASZETKĄ - DREAMCATCHER GREY - PREMIUM

16udyx8di9hvrs5t.png
Faaajna ta torba :)
I nie wygląda na aż taką olbrzymią ;)

Przyjaciółka ma taką Link do: BabyOno
Pojemna ponoć bardzo, ale nie wiem, jak z trwałością, bo ma ja dość krótko [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Faaajna ta torba :)
I nie wygląda na aż taką olbrzymią ;)

Przyjaciółka ma taką Link do: BabyOno
Pojemna ponoć bardzo, ale nie wiem, jak z trwałością, bo ma ja dość krótko [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Na zdj nie widać ale poproszę moja przyjaciółce żeby zrobiła zdj torby na żywo i jak jest napakowana robi wrażenie

Moj mąż właśnie podarował mi bukiet roz ma dzień kobiet [emoji23] dobry jest ciekawe czy jutro tez coś kupi Hahah

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry