reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja dużo droższej nie kupuje. Nie potrzebna mi torba na codzien, używam raz na rok. Więc wsadzić rzeczy do szpitala, w szpitalu wyjąć i spowrotem schować. To myślę nie musi być jakiś materiał super. Chyba, że Ci się przyda na później bo często używasz to kup z lepszego materiału żeby Ci trochę wytrzymała :)
Właśnie ja do szpitala chyba ta z allegro zamówię zobaczę jeszcze ile w sklepach kosztują nie chce walizki bo za dużo miejsca zajmują a torba tylko do szpitala mi potrzebna to nie musi być jakaś super. Do wózka chce jakąś fajną sobie kupić albo właśnie nie rękę na rzeczy dla maleństwa :)

Jeśli chodzi o to gniazdko, to przyjaciółka używa od 2,5 lat, już przy drugim dziecku, latem też używała, więc może nie jest tak źle z temperaturą

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ale tak sobie myślę i chyba mi się nie przyda bo będę miała w łóżeczku detektor tetna więc wolę tam odkladac Maleństwo ( mam chyba syndrom przewrazliwionej matki pierworodki [emoji16] ) na łóżku bym jeszcze położyła wiadomo, ale na stole itp to nie :) a tak jak już ktoś pisał to łóżka fajnie spisze się nasz rogal [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

:)
A teraz planujesz coś szyć z wyprawki? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Tym razem tylko kilka sukieneczek i bodziaków na drutach z wstawkami z koronki, plus czapeczki do tego lub opaski. Może zrobię sweterek i kocyk jak synkowi. Robię też serwetkę do łapacza snów (i cały łapacz), który będzie wisiał przy łóżeczku jako ozdoba na ścianie. Więc będzie więcej robótek niż siedzenia przy maszynie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry