Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A...moja lodowka bedzie naprawiona jutro o 12.00[emoji3] Tak jak podejzewalismy, to elektronika. 270zl pojdzie znowu dodatkowo, no ale dobrze, ze sie w ogole udalo naprawic.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Akurat tyle, żeby wrzucić prosty obiadTeż dostanę taki bujaczek od siostry, ale sama planuje jeszcze taki co sam buja i ma melodyjki ( ale tak jak piszesz do 15minut)
![]()
Uff... dobrze, że da się naprawić.A...moja lodowka bedzie naprawiona jutro o 12.00[emoji3] Tak jak podejzewalismy, to elektronika. 270zl pojdzie znowu dodatkowo, no ale dobrze, ze sie w ogole udalo naprawic.
Mój K już się nakręcił na taki w kształcie kaczuszkiTeż dostanę taki bujaczek od siostry, ale sama planuje jeszcze taki co sam buja i ma melodyjki ( ale tak jak piszesz do 15minut)
![]()
Ja też już wiem jaki kupię [emoji16]Mój K już się nakręcił na taki w kształcie kaczuszkisam buja i gra melodyjka
![]()
Co u Ciebie ? Jak po wizycie ? Bo chyba przeoczyłam..Suuuuuper bardzo się cieszę:*
Co u Ciebie ? Jak po wizycie ? Bo chyba przeoczyłam..

Powiedział, że mam kupić laktator to on będzie karmił siostrę z butelki w weekend jak nie ma szkoły a ja wtedy mogę odpocząć, hahaha... ;-)

Wow, super brat[emoji3] Ale pomyslal o Tobie[emoji3]
Moja mloda tez niby chce bardzo pomagac, ale na karmienie piersia nie bedzie chciala patrzec[emoji23]
A pieluchy bedzie zmieniac, ale nie te z kupa[emoji23]
Ale kołderka i poduszka jest w środku a te koniki to poszewki nie ? I jak bym chciała później kupić komplet ( obicia + poszewki ) to się tak da ? Bo baldachim będzie biały raczej więc nie będę kupować kilkunastu, tylko z dwa starcza.
Ja choruje na torebkę z la milou i do szpitala i później na wszystkie rzeczy dla dziecka jak gdzieś pójdę bo jest dość pojemna
![]()

Ja kupuję nowy wózek więc torba będzie w komplecie![]()
A tak w ogóle, to ja nie jestem normalna...
Czuję się ogólnie trochę lepiej, ale katar nadal męczy... Powinnam znowu zrobić inhalacje, ale... Czekam aż się burasiątko obudzi...[emoji23]
Tak słodko śpi koło mnie, a boi się inhalatora....
![]()

No i piękną martwą naturę stworzyłaś z chusteczek
Ale poza tym to co dopiero ma powiedzieć Twój facet, skoro NAWET na jogę nie dotarł???

Dziękuję, kochana. Też bym sobie poszła na jogę, a coTo nie jest ciekawie, gdybym była bliżej to bym Ci chętnie pomogła :*
Facet egoistacały dzień się męczysz, z dzieckiem w ciąży , z problemami a on by chciał na jogę iść :/ właśnie to mnie drażni w facetach , "bo oni pracują" ale mają weekendy, wieczory, noce a kobieta już tego nie ma ..