olaaa7
Fanka BB :)
A ja sierota nie wiedziałam, że tak trzebaJa ogolnie zawsze tak robię, ale wczoraj jeszcze trochę przytrzymała i jak szłam to mi się już tak mocno chciało, że nie wiem czy nie za mało upuściłam. No nic najwyżej powtórzę![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja sierota nie wiedziałam, że tak trzebaJa ogolnie zawsze tak robię, ale wczoraj jeszcze trochę przytrzymała i jak szłam to mi się już tak mocno chciało, że nie wiem czy nie za mało upuściłam. No nic najwyżej powtórzę![]()

Ja też mi mama kiedys powiedziałaA ja sierota nie wiedziałam, że tak trzeba![]()
To ladnie Wam idzieChciałam się pochwalić, że przygotowania do ślubu się posuwają do przoduMamy już świadków i kupione zaproszenia
![]()
21 kwietniaTo ladnie Wam idziea termin jaki macie, bo chyba coś ominelam
To super21 kwietniaChcieliśmy najpierw 7 potem 14 ale niestety już było pozajmowane i na 21 udało się nam zapisać na ostatnią wolną godzinę, na 11
![]()
No i fajnie21 kwietniaChcieliśmy najpierw 7 potem 14 ale niestety już było pozajmowane i na 21 udało się nam zapisać na ostatnią wolną godzinę, na 11
![]()
To dobrzeA czego używasz do inhalatora?
Mnie też ostatnio wyszły liczne bakterie w moczu i M mnie uświadomił, że cały czas źle sikam [EMOJI28] Nawet nie pomyślałam, że powinno się najpierw dokładnie umyć potem troszkę siknąć do wc i dopiero do pojemnika, że podobno w tej pierwszej porcji siku są bakterie które się nazbierały przez całą noc i jak sikałam do tej pory od razu do pojemnika to było to niewiarygodne![]()
Jee właśnie sobie przypomniałam, że zapomniałam odebrać wczoraj wyników
Będzie dobrze [emoji110]
Ja używam tylko zabłockiej mgiełki solankowej.Sól fizjologiczna nie wiem możemy coś innego ? Albo co polecacie
![]()