olaaa7
Fanka BB :)
Moje to tylko sobie kopie delikatnie, nic więcej nie czuje.Też tak mam właśnie jak jest bardziej aktywne to tak bryka ze aż czuje tam na dole tez mam bliznę po cc i się nad tym zastanawiam :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moje to tylko sobie kopie delikatnie, nic więcej nie czuje.Też tak mam właśnie jak jest bardziej aktywne to tak bryka ze aż czuje tam na dole tez mam bliznę po cc i się nad tym zastanawiam :d
W ogole zauważyłam że mamy bardzo dużo podobnych objawów w tej ciąży :dNo wlasnie no przecież jak podskakuje czasami to aż sykne z bólu
A ma ktoś takie jak ja ?W ogole zauważyłam że mamy bardzo dużo podobnych objawów w tej ciąży :d
Witajcie dziewczyny!
Najlepszego w dniu Kobiet !
Nie Jestem w stanie was nadrobić po jednym dniu nieobecności
Ja mam dziś połówkowe, bardzo bardzo proszę o kciuki bo troszkę sie denerwuje.
Napisze jak bede po.
Tak właśnie też zauważyłamW ogole zauważyłam że mamy bardzo dużo podobnych objawów w tej ciąży :d
No takich bóli akurat nie mam wiec ciezko mi powiedzieć, czy to normalneA ma ktoś takie jak ja ?![]()
Ja jeszcze nie znam i ostatnio stwierdziliśmy, że nie chcemy wiedziećTrzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!
A jest jeszcze ktoś kto nie zna płci ?
Właśnie jeśli chodzi o dekolt i rękaw to mi pasuje a cena na aukcji jest niska bo tylko 68 zł czyli tyle co nic.
hej dziewcZyny
prosze was o rade.
dzisiaj w nocy podczas sikania odczulam mocny bol po prawej stronie brzucha na dole w okolocy jajnika, bol byl dość mocny, uniemozliwial sikanie. Dzisiaj rano wstalam z lozka i doslownie nie moglam chodzic z bolu to samo co w nocy, jakbym sobie cos naderwala. Bol jeat podobny do tego przy gwaltownym kichnieciu. Jedynie lezenie bez ruchu pomaga. nie wiem co to moze byc, pecherz raczej nie, bo bolaloby mnie niezaleNie czy chodze czy leze. mie mam pojecia..... miala któraś z was tak??