reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A tak a propo boli mamy takiego lekarza w szpitalu, co w zeszłej ciąży jak lezalam w szpitalu podchodzi do dziewczyny i ta mówi, że ma bole a on do niej to pani nie wie, że ciąża musi bolec

Nie wiem dziewczyny, trudno stwierdzić co u której jest normalne. Mnie np dzisiaj rano boli w kroku, jakby spojenie łonowe też się zastanawiam czy to normalne ale wzięłam leki i się polozylam

Oj biedna:( no właśnie ja czasami się boję powiedzieć komuś że coś jest normalne albo nie bo widzę sama po sobie że dla jednych niektóre bóle oplawy itd są normalne i niegroźne a dla innych mogą coś oznaczać a nie chciałabym żeby później ktoś miał pretesje czy żal że nie zareagował bo miało to być "normalne " . Myślę , że jak którąś coś niepokoji to powinna to kontrolować i słuchać swojej intuicji :)

Oj biedna:( no właśnie ja czasami się boję powiedzieć komuś że coś jest normalne albo nie bo widzę sama po sobie że dla jednych niektóre bóle oplawy itd są normalne i niegroźne a dla innych mogą coś oznaczać a nie chciałabym żeby później ktoś miał pretesje czy żal że nie zareagował bo miało to być "normalne " . Myślę , że jak którąś coś niepokoji to powinna to kontrolować i słuchać swojej intuicji :)
Dokładnie, mogę powiedzieć co u mnie np normalne nie było ale to też moge kogoś niepotrzebnie zestresować bo u niego akurat będzie to normalne

A tak a propo boli mamy takiego lekarza w szpitalu, co w zeszłej ciąży jak lezalam w szpitalu podchodzi do dziewczyny i ta mówi, że ma bole a on do niej to pani nie wie, że ciąża musi bolec
O matko zabila bym ją właśnie przy porodzie miałam takiego normalnie jak weterynarz wyglądał chodził po oddziale w fartuchu w krwi gruby oblesny chamski facet miałam wywoływany poród okscytocyna i rozwarcie stanęło na 2 palce i tak przez 8 godzin zero postępu ja tu jeszcze z martwym dzieckiem w brzuchu załamana a on taki cham ze nie wiem powiedział mi ze możemy rodzic i 3 dni on i tak kończy niedługo zmiane dopiero jak zaczęło się ze mną źle dziac po kolejnych lekach na skurcze to mama zrobiła tam aferę i zabrali mnie szybko na cc

Z tego co kojarzę to nasza oliwka tak miała i to kolka nerkowa czy coś takiego a jeszcze problemy z sikaniem więc może być .. może wybierz się do lekarza niech zrobi USG nerek?

No właśnie.. nie chcę wszystkim diagnozować kolki ;) ale ból w pachwinach, problemy z chodzeniem, promieniujący ból pleców to może być to...
Link do: Kolka nerkowa – przyczyny, objawy i leczenie

Ciekawe czy jak mu kolega zbada prostatę to też walnie mu taki tekst :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry