• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Czesc dziewczyny [emoji5] Moja beta ze wczoraj (31dc) 126, progesteron 34. Nie wiem czy ten progesteron nie za niski? Martwi mnie tez to, ze brzuch mnie ciagle pobolewa [emoji53]

Co do jakis watkow zamknietych to mysle, ze jeszcze za wczesnie. Mozemy tutaj zalozyc taki temat z naszymi danymi typu wiek, ktora ciaza itp.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dziś 30dc i bylam zrobić betę, czekam na wynik właśnie.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To moja druga ciąża pierwsza straciłam.Ale wtedy inaczej się czułam .Oprócz zatrzymanej miesiączki nic.Tym razem jest inaczej.Najbardziej to mi się spać chceee bardzo.I te piersi jak bomby zegarowe.Noi przy pierwszej ciąży miałam plamienia a teraz odpukac nic.W poniedziałek wizyta to będzie 7 tydz.Mam nadzieję na serduszko.[emoji2]

życie cudem jest[emoji1]

Bedzie bedzue [emoji173]️[emoji173]️[emoji108]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wy wszystkie bhcg robicie? Ja tylko sikańce... W pierwszej ciąży też nie robiłam bety.

Ja jestem z Małopolski, mam 29lat (jak będę rodzić to już 30). Jest to moja druga ciąża. Mam syna, który w styczniu skończy 5 lat.

[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry