SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Hahaha padłam [emoji1][emoji23][emoji23] dobre [emoji16][emoji16][emoji16] pewnie, że powinien ! Kobiety w ciąży nie wolno denerwować nawet we śnie [emoji16][emoji16]Zadzwoń, ma Cię przeprosić![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahaha padłam [emoji1][emoji23][emoji23] dobre [emoji16][emoji16][emoji16] pewnie, że powinien ! Kobiety w ciąży nie wolno denerwować nawet we śnie [emoji16][emoji16]Zadzwoń, ma Cię przeprosić![]()
Przyspieszasz jak jaJa jak wstanę w dany dzień to już go nie liczę [emoji16][emoji16] a dnia, w którym mam wizytę też nie [emoji16][emoji16]
![]()

Mi od świat Bożego Narodzenia bardzo szybko czas leci[emoji16]Przyspieszasz jak jajak dla mnie to do wizyty został weekend [emoji14] i całe szczescie w końcu od 4 tygodni zleci szybko [emoji14] bo mama w domu
a tak, siedziałam sama, nawet w tv nie nie było i się ciągnęły te dwa dni jak tydzień. Ale za to tydzień mi szybko mija, nawet nie wiem kiedy . Dopiero był poniedziałek
![]()
Jak super <3U mnie było dokładnie to samo, K rękę na brzuch i cisza. dopiero ostatnio udało mu się zobaczyć jak małe pływa pod skórą i kopie. Ale przeżywał![]()
Jak wróci do domu to każ mu się wytłumaczyć [emoji1][emoji1][emoji23][emoji23] niech się tłumaczy z tego, że tak Ci się śni [emoji16][emoji16]
![]()
Mam nadzieję , że spełnię Twoje życzenie :*Ok to ja z okazji urodzin mam życzenie aby każda wizyta poniedzialkowa była idealna [emoji16][emoji16] idealna szyjka, idealne łożyska, idealna wielkość Maluchów, idealne poziomy cukru, idealnie bijące serduszka i fikajace Robaczki i aby wszystkie płci były UJAWNIONE [emoji16][emoji16][emoji8]
![]()
Powiedz mu, że to wszystko jego wina [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]No właśnie wymieniliśmy parę wiadomości na whatsapp i mówi co Ci jest jakaś dziwna jesteś![]()
Ja jak widzę , że rozmowy idą "pełnymi stronami"Jak próbuje być z Wami na bieżąco to nie mam czasu nic w domu robić [emoji33]. Macie też ten "problem" ?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom