Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Powiedz mu, że to wszystko jego wina [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
![]()
No oczywiście , że jego wina , że mu się ex zachciało
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiedz mu, że to wszystko jego wina [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
![]()
Ja o poniedziałku a ty o grudniuMi od świat Bożego Narodzenia bardzo szybko czas leci[emoji16]
![]()
Widzę dziewczyny, że nie tylko za mną kiepska noc... Budziłam się co chwilę zasnąć nie mogłam.. znowu mnie ciągnęła noga i brzuchobudziłam się niedawno jestem taka nietomna ;/ i bolą mnie pleeecy
![]()
Napisz mu ; domysl się. ...No właśnie wymieniliśmy parę wiadomości na whatsapp i mówi co Ci jest jakaś dziwna jesteś![]()
Dziewczyny czy to jest smieszne czy dac sobie spokoj? Piszcie, bo nie wiem czy podklejac te dychy by w antyramie sie trzymały. Jutro idziemy na 40-stke, a ja mialam cos zamowic przez neta, i dzis sie skaplam. Doradzcie czy lepiej moze kupic jakis kubek lub porzadniejsza whisky od zwyklego alkoholu?Zobacz załącznik 841957
Napisz mu ; domysl się. ...
hahahah
To leż dzisiaj jak najwięcej.. zauważyłam , że większość z nas ostatnio skarży się na bóle, złe samopoczucie.. chyba znowu taki okres :/Widzę dziewczyny, że nie tylko za mną kiepska noc... Budziłam się co chwilę zasnąć nie mogłam.. znowu mnie ciągnęła noga i brzuchobudziłam się niedawno jestem taka nietomna ;/ i bolą mnie pleeecy
![]()
FajneDziewczyny czy to jest smieszne czy dac sobie spokoj? Piszcie, bo nie wiem czy podklejac te dychy by w antyramie sie trzymały. Jutro idziemy na 40-stke, a ja mialam cos zamowic przez neta, i dzis sie skaplam. Doradzcie czy lepiej moze kupic jakis kubek lub porzadniejsza whisky od zwyklego alkoholu?Zobacz załącznik 841957
Mnie się też podobaDziewczyny czy to jest smieszne czy dac sobie spokoj? Piszcie, bo nie wiem czy podklejac te dychy by w antyramie sie trzymały. Jutro idziemy na 40-stke, a ja mialam cos zamowic przez neta, i dzis sie skaplam. Doradzcie czy lepiej moze kupic jakis kubek lub porzadniejsza whisky od zwyklego alkoholu?Zobacz załącznik 841957