Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chodziło mi o obrazek w avatarze, nie suwaczekJa ma niebieski a jeśli dziewczynachyba że się zmieni ;/ haha
Też mnie dzisiaj boli biodro i ciągnie noga. Może źle spalysmy po prostuDzień dobry dziewczyny :*
I ja się obudziłam i jakoś noga mnie ciągnie tak zaraz od biodra jakby i się zastanawiam czy mimo zastrzyków przeciwzakrzepowych to mógł zrobić mi się zator w nodze? Przed wczoraj byłam na IP i juz kolejny problem![]()
Dzięki :* Nie liczę na jakieś fajne zdjęcie bo jednak w porównaniu do zdjęć z prenatalnych to te od gina są kiepskie. Nie wiadomo czy w ogóle jakieś dostanęPowodzenia [emoji16] samych dobrych wieści i pięknego zdjęcia [emoji16]
![]()
Super to jest, M lubi takie wesołe i z humorem prezentyDobrze dziewczyny, ze Wam sie podoba, bo juz sie wkurzalam, ze godzinę stracilam na szukaniu i wycinaniu tych literek
Ola odgapiaj! Ja sama gdzies juz to widzialam, chyba u wujka na 50 mi sie taki prezent obil o oczy.
Może i tak w tej ciąży się wykończe psychicznieNiestety ,
Też mnie dzisiaj boli biodro i ciągnie noga. Może źle spalysmy po prostu
Ja nawet nie zwróciłam uwagi tak dokładnie na ten mój AvatarChodziło mi o obrazek w avatarze, nie suwaczekAle ja też jak tworzyłam suwaczka to był to jakoś 4 tydzień i nie wiem czemu ale od razu bez zastanowienia zrobiłam w niebieskim kolorze, chyba jakaś intuicja
![]()
Chyba dziewczynka w przewadzeMoże i tak w tej ciąży się wykończe psychicznie
Ja stawiam dziewczynke u Ciebie![]()
Białe ramy są śliczneWłaśnie pokazałam wózek kierowniczce i koleżance bo chciały zobaczyć jak już kupiępodobał się bardzo, bo obie są fankami białych ram
przy okazji zapytałam o urlop okolicznościowy co i jak, więc mam z głowy informowanie o ślubie
Ulżyło mi że mam to z głowy
Jakbym im nie powiedziała to pewnie nie najlepiej by to wyglądało.