kinga30
Fanka BB :)
Pewnie, ze tak. Kochamy te nasze maleństwa i martwimy sieNo misie odrazu włącza "czerwona " lampka i panika . Ale myślę że to wszystko z miłości do tych maluszków . Żadna mama nie chce zle dla swojego Dzidziusia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie, ze tak. Kochamy te nasze maleństwa i martwimy sieNo misie odrazu włącza "czerwona " lampka i panika . Ale myślę że to wszystko z miłości do tych maluszków . Żadna mama nie chce zle dla swojego Dzidziusia
Jakie leki masz ? Weź nospe / magnez . Na pewno jest wszystko dobrze![]()
Klipsy do skarpet - takie cośU mnie nie da się nawet zdjęcia z dysku wstawić :/ i muszę zapisywac z dysku i dopiero
Klipsy na skarpety? [emoji14] nie wiedziałam, że jest takie coś
Wiemi bardzo mnie to cieszy , że też czekacie razem ze mną :*
To teraz pora na kolejne , powiedz siostrze
A ja mam np. krwinek czerwonych trochę za mało to źle ? I hematokryt , też mało.. nie mam.pojecia nawet co to![]()
Dziękuje :* no właśnie się zastanawiam. Będzie w ten dzień ponad 15° a mam płaszczyk pod kolor tych butów![]()
Hemoglobine masz bardzo dobra, a jak byś to miała obniżone poniżej 11 plus hematokryt to wtedy byś dostała zelazo bo to anemia.Jeśli by było dużo zaniżone to chyba wtedy jakieś leki ? I to jest nie bezpieczne ?
Jeśli by było dużo zaniżone to chyba wtedy jakieś leki ? I to jest nie bezpieczne ?
Pojadę w tym chyba do lekarza na polowkowe i na spacer po galeriiCo do wyniku badań to sie nie wypowiem bo się nie znam [emoji4] no i co do ubrania to ważne też gdzie Twój chce Cię zabraćżebyś była ubrana odpowiednio do okazji [emoji1] no i najlepiej będzie jak w sobotę wyjdziesz w tym ubraniu na balkon
i poczekasz z 5 minut chociaż [emoji4] bo jednak w ciąży zmarznac nie jest wskazane
![]()
Aha, hematokryt to ogólnie w dużym skrócie zawartość wszystkich "składników" w objętości krwi.. Za mało czerwonych krwinek może sugerować anemię...U mnie nie da się nawet zdjęcia z dysku wstawić :/ i muszę zapisywac z dysku i dopiero
Klipsy na skarpety? [emoji14] nie wiedziałam, że jest takie coś
Wiemi bardzo mnie to cieszy , że też czekacie razem ze mną :*
To teraz pora na kolejne , powiedz siostrze
A ja mam np. krwinek czerwonych trochę za mało to źle ? I hematokryt , też mało.. nie mam.pojecia nawet co to![]()
Dziękuje :* no właśnie się zastanawiam. Będzie w ten dzień ponad 15° a mam płaszczyk pod kolor tych butów![]()
Ja 3*1 magnez i nospe różnie czasami 2 czasami 3*1. Magnez na mnie działa bardzo wzdymajacoHormony na tą szyjke magnezu biorę 3×2 i tych leków też już od tygodnia :*
Ja 3*1 magnez i nospe różnie czasami 2 czasami 3*1. Magnez na mnie działa bardzo wzdymajaco
Ja dobrze , że wybrałam trochę z zamrażalnika do ciasta bo całe szuflady truskawek i na nic miejsca nie maWygląda bardzo apetycznie
Ja dzisiaj będę miała lody truskawkowe(zakładam, że O uda się kupić mrożone truskawki
)
![]()