G
gosc12
Gość
Ooooo dokładnie. Dawno jej nie widziałam.@oliwka_11 gdzie podziewasz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooooo dokładnie. Dawno jej nie widziałam.@oliwka_11 gdzie podziewasz?
Jak ładnie wyglądają@Karla88 - jak po wizycie?
A ja dla odmiany chyba nadrabiam zaległości z jedzeniem z ostatnich dni...
Zjadłam blender kremu truskawkowego (taki 350ml, nie chciało mi się przekładać.... [emoji15]), a teraz jem drugą porcję - z czarnej porzeczki (truskawki się skończyły [emoji23])![]()
![]()

O matko jak Ty mało jeszczeJak ładnie wyglądają
A ja dzisiaj znowu się obijam z jedzeniem :/
Rano 4 tosty, później kawałek ciasta. I teraz .... Zupka chińskabo ogórkowa mi się zepsuła i jutro nastawie nową, a mielone się nie rozmrozily :/ i chyba zamówię coś na wieczór mimo , że głodna w ogóle nie jestem
![]()
Bo ty jesteś mały zarloczekO matko jak Ty mało jeszczeja to rano na sniadanie 1.5 bułki z szynką plus jajko i kakao potem 4 kostki czekolady, 3 ciastka owsiane i herbata, potem bułka z szynką, na obiad dzisiaj jajecznica z 2 jajek i bułka i zaraz kolacja 2 skibki chleba plus kakao
![]()
Wiesz co nie wiem czy dasz rade jeść na siłę. O kurcze zapomniałam o 3 bananach, ktore jeszcze pochlonelamBo ty jesteś mały zarloczekglodomorek
no ale to , że nie jem tyle co trzeba też mnie martwi :/ martwię się czy nie robi krzywdy dziecku, czy nie lepiej jeść na sile ?
Raczej tak jak teraz, może więcej chipsów. Teraz nie lubię a wzamian za to zjem czekoladę.Wiesz co nie wiem czy dasz rade jeść na siłę. O kurcze zapomniałam o 3 bananach, ktore jeszcze pochlonelama przed ciążą jak jadlas?
Mysle, że jak jadłaś tak samo przed ciążą to Twój organizm wie co robi, moze poprostu więcej nie potrzebujecieRaczej tak jak teraz, może więcej chipsów. Teraz nie lubię a wzamian za to zjem czekoladę.