Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wrzuciłam, i na lody /krem teżWstaw na nasze przepisyżeby nie zginęło
![]()
No, nie dziwię sięNie było mnie "chwilę" miałam misję odstawić mojego M na lotnisko i wrócić a że rzadko jeżdżę autem to uwierzcie że była to misja niczym ratunek świata![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja nigdy nie czułam się za kierownicą dobrzeNo, nie dziwię się
A jeszcze dzisiaj pewnie tłumy w okolicach sklepów.....
Ja się źle czuję ostatnio za kierownicą
Jak siedzę tak, żeby było mi wygodnie, to ledwo co widzę, a jak siedzę tak, żebym wiedziała (a auto duże, ja mała..), to z brzuszkiem trochę niewygodnie...
![]()
Mi zas brzych twardnieje leze bo skurczy nie mam [emoji38]skoro wrocilam 18h temu ze ip,dobrze ze maz wrocil to ja juz nic nie ribie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też miałam ten z blaszką. Lepiej kup od razu ten żeby Cię nie wrócili jak @Agatka29Ola ja zawiozlam w pojemniku sterylnym i kazała mi przywieść w pojemniku z blaszka w środku ,podmywasz sie osuszasz i środkowy strumień zanurzasz płytkę na chwile i wylewasz ja jeszcze z to robilam z tamponem,
Ja już po
Po pierwsze dostałam ochrzan ze nie wzięłam l4 w pon żeby to wyleżeć ale przyznaje moja wina
Mam za swoje
Inhalacji narazie nie robić w fazie ostrej kiedy rozwija się wirus inhalacje nie pomogą a mogą zaszkodzić bo może się przenieść się na oskrzela dopiero jak się wychodzi z choroby bądź na początku wiec narazie zakaz
Mam wisrus grypy z innym wirusem ...
Dziąsła bola z zatok i to normalne
Antybiotyk szczerze odradził bo w coazy antybiotyki są bardzo słabe trzeba jesc tydzień i dopiero zaczynaja dzialac
Mam dużo pic
Leżeć
I max 2 tabletki Apap na dzień jeżeli będę się złe czuła
L4 do środy potem przyjść
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ooo pomidorów wcale nie jadam ostatnio ale zjadła bym takich w śmietanie [emoji39][emoji39][emoji39]Zjadłam jajka sadzone , ziemniaki i pomidora i chyba się ucieszyło , że w końcu coś zjadłam bo zaczelo kopać *.* Uwielbiam <3