Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To dobrze, że lepiejW nocy jeszcze trochę bolał mnie żołądek ale już ani razu mnie nie pogonilo skurczy jelit tez nie mialam mam nadzieje ze dziś juz będzie dobrze dzidzia się wierci wiec mi trochę lżej dziękuję ze pytasz :*
Mnie spojenie łonowe w poprzednio bolało naprawdę mocno, ale to nadal było b rozciąganie i mieściło się w normie, trzeba było przecierpieć.No wiem. Jak nie będzie innego wyjscia to szpital[emoji53]
![]()
Oby nieDziękuje [emoji16] ciekawe czy mi się kiedyś przyda
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I spała spokojnie ? Pewnie ja gardło boli ?Cześć dziewczyny, ja już jak zwykle od 6 na nogachw nocy chyba z dwa razy wstawałam, zeby sprawdzić czy mloda na pewno ok po tym zachlysnieciu.No i jutro juz wizyta
![]()
Nie nic ja nie boli na szczęście i nic jej nie jest. Spała dosyc spokojnie w przeciwieństwie do mnieI spała spokojnie ? Pewnie ja gardło boli ?
Aaaa. Ja już mam stresa !![]()
Wypij coś delikatnego na brzuch i dzisiaj już powinnaś dojść do siebieW nocy jeszcze trochę bolał mnie żołądek ale już ani razu mnie nie pogonilo skurczy jelit tez nie mialam mam nadzieje ze dziś juz będzie dobrze dzidzia się wierci wiec mi trochę lżej dziękuję ze pytasz :*
Chyba tak ale jeszcze się nie ruszyłam z łóżka i nie podsunelam roletU Was też dziś tak pięknie i slonecznie ? Bo u mnie tak mam nadzieje, ze będę miała siłę dziś wyjść z mężem na spacerek![]()