reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja zauważyłam ze zaczyna mi się woda zatrzymywać w nogach [emoji58]
Miałam to w 1 ciazy masakra modlę się żeby tak nie było

Ale faktycznie teraz i waga i brzuchy dużo szybciej idą w gore

Mi wczoraj rano było nie dobrze myślałam ze z śniadania
Dziś to samo .. nie wiem czy mały mi naciska na żołądek
A tak kopie jak szalony

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie wyobrażam sobie siebie z takim wieelkim brzuchem :D i ogólnie to ostatnio robię się jak 5latka z przemyśleniami.. jak to jest , że z takiego ziarenka rośnie dziecko, takie duże jest w brzuszku, żyje tam , oddycha , w nas .. cudowne ale nie do zrozumienia :p

Wczoraj też mi było nie dobrze cały dzień, mdłości wróciły na jeden dzień :o
Nie da się nic zrobić , żeby się woda nie zatrzymywała ?

reklama
Nie wyobrażam sobie siebie z takim wieelkim brzuchem :D i ogólnie to ostatnio robię się jak 5latka z przemyśleniami.. jak to jest , że z takiego ziarenka rośnie dziecko, takie duże jest w brzuszku, żyje tam , oddycha , w nas .. cudowne ale nie do zrozumienia :p

Wczoraj też mi było nie dobrze cały dzień, mdłości wróciły na jeden dzień :o
Nie da się nic zrobić , żeby się woda nie zatrzymywała ?

Trzeba pic więcej wody ok2 L dziennie
Wyeliminować sól

Zobaczymy musze już zacząć się stosować bo w 1 ciazy umiałam 5kg w tydz przytyć samej wody ...

16udyx8di9hvrs5t.png

"dzień dobry" ...
Wczoraj wspominałam "jak.to cudownie że już tyle czasu nie bolała mnie głowa <3" i kurka... W nocy już obudziłam się z bólem i dziś nadal boli...taki ćmiący ból - najgorszy :/ wczoraj trochę przeholowałam ze sprzątaniem bo wieczorem kręgosłup tak mnie bolał że nie mogłam wstać, do tego mały świrusek zrobił się aktywny skopał mi pęcherz i tak co chwile musiałam "biegać" do WC :/ i mimo że spalam do 11 w ogóle nie czuje się wyspana :( nienawidzę bólu głowy :(

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Aaaaa powiedzcie mi, macie może jakiś pomysł na fajny prezent na ur??? Myślałam żeby zrobić coś z wspólnymi zdjęciami ale oczywiście muszę je najpierw wywołać - powiedzmy że mam czas na to jutro i migiem muszę to zrobić [emoji14] aa i to urodziny mojego M :D

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]

Aaaaa powiedzcie mi, macie może jakiś pomysł na fajny prezent na ur??? Myślałam żeby zrobić coś z wspólnymi zdjęciami ale oczywiście muszę je najpierw wywołać - powiedzmy że mam czas na to jutro i migiem muszę to zrobić [emoji14] aa i to urodziny mojego M :D

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ciężko.. ja nigdy nie wiem co kupić swojemu :p a w kwietniu mnie czekają jego urodziny.
Może jedno duże zdjęcie za szybką , tylko takie duże nad lozko :)

Wiem tylko nie zawsze te metody skutkują
I tego się boje

16udyx8di9hvrs5t.png
Ja tak robiłam, dopóki nie kupiłam malinowego soku do wody zamiast wiśniowego:D i jutro muszę kupić wody smakowe lub inny syrop. Pilnowałam się tej butelki w ciągu dnia. Bierz do pracy litrowa, chyba że nie chce Ci się pić jak mi.
Ja mam wiecznie sucho w ustach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry