SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
No moja też pod tym kątem bezwstydna [emoji16]Ale jajka lubi pokazywać hahahaha mój oczywiściepewnie znów je jutro ujrze hahahhaha
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No moja też pod tym kątem bezwstydna [emoji16]Ale jajka lubi pokazywać hahahaha mój oczywiściepewnie znów je jutro ujrze hahahhaha
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Może ich poznamyNo moja też pod tym kątem bezwstydna [emoji16]
![]()
Jutro nas sporo z tego co pamiętamchyba też Karla ale nie jestem pewna iiichyba Oliwka 11
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
A to dobrze coś mi się kojarzyłoTak miałam mieć ale przez ta moja chorobę nie umiałam zribic wszystkich badań co mi gin zlecił wiec przesunelam na piątek wizytę
A za was trzymam kciuki jutro [emoji4]
![]()
Hahaha noo od takiego pokazywania to by się mogło źle skończyć [emoji23][emoji23] jeszcze nie przyzwyczaiłam się do myśli, że będę mama a tu już babcia [emoji16][emoji16]Może ich poznamychociaż z drugiej str nie wiem czy nie zostałybyśmy babciami szybko hahaha
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
No moja też pod tym kątem bezwstydna [emoji16]
![]()
Ja też w piątek mam wizytę a w środę krzywa cukrowa :/Tak miałam mieć ale przez ta moja chorobę nie umiałam zribic wszystkich badań co mi gin zlecił wiec przesunelam na piątek wizytę
A za was trzymam kciuki jutro [emoji4]
![]()
A ja myślałam, że w ciąży większa uwagę zwraca brzuch niż piersi [emoji16][emoji16] a jednak cycki i rąk góra [emoji16][emoji16]Są i one
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Śliczny <3 ja nie mam takiego jak WyPiękne brzuszki dziewczyny to i mój brzuszek dołącza![]()