SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Miałam w nocy to samo... Już nie było czym... Samymi kwasami zoladkowymiTo Ja dzus rano zolcia;//
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Miałam w nocy to samo... Już nie było czym... Samymi kwasami zoladkowymiTo Ja dzus rano zolcia;//
U mnie 2 lata minęło we wrześniu [emoji4] a ślub będziemy mieli jak dobrze pójdzie w grudniu na święta ( cywilny ) a w 2019 kościelny [emoji4][emoji4]Dzisiaj mija dwa lata od kiedy jestem z M :-) ale to szybko zleciało :-) a w sierpniu już ślub. O matko. Nie sądzilam po moich przejściach, że koedykolwiek do ślubu dojdzie
![]()
![]()
Dzwoniłam do dwóch prywatnych klinik w mojej okolicy i czego się dowiedziałam:Ja bylam u prywaciaka ma becie i usg w 7+3 potem z NHS w 12+5
Ja mam tak samo, co chwila do łazienkiJa mam ciągle jakieś wrażenie już jak tylko o ciąży sie dowiedziałam jakby miało mi coś wyciekać i co chwile sprawdzam.

Dzisiaj mija dwa lata od kiedy jestem z M :-) ale to szybko zleciało :-) a w sierpniu już ślub. O matko. Nie sądzilam po moich przejściach, że koedykolwiek do ślubu dojdzie
![]()
![]()

A myślałam że tylko ja tak świrujęJa mam tak samo, co chwila do łazienki![]()
Ja po teście tez jak latałam do kibla co chwile sprawdzac czy aby na pewno okres mi się nie zaczyna bo takiego pietra mialam....no ale im wiecej dni po teście tym mniej mnie podbrzusze boli i mniej stresu niż te kilkanaście dni temu.Ja mam tak samo, co chwila do łazienki![]()