G
gosc12
Gość
Lepiej dziś kochana ?:*Dokładnie
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lepiej dziś kochana ?:*Dokładnie
Cześć dziewczyny. Ja już na nogach i dzisiaj wizyta. Trzymam kciuki za nas wszystkie wizytujące [emoji5]
I to jest najgorsze, nie myśl negatywnie. Dziecko to odczuwamm, rośnie sobie zdrowo , na pewno daje o sobie znać i cieszylo by się bardziej gdyby mama nie była smutnaMogę zrobić sobie jeść wziąść prysznic i tyle , chociaż to leżenie dla mnie nie jest najgorsze bo jak tylko to może pomóc to będę lezec choćby do samego lipca , raczej to strach żeby było wszystko dobrze i te myśli mnie dobijaja
Koniecznie pochwal się co kupiłaś fajnego
W tym roku na pewno się Wam uda
No jakbyś zgadłaale ja mam tylko jedną szafę 58cm głębokość i 100cm szerokość i na prawdę ciężko się pomieścić bo trzymam tam wszystko, od letnich ciuchów po zimowe łącznie z kurtkami i bielizną. Przydałaby się jeszcze jakaś ale nie ma gdzie wstawić
![]()
Ale jak nie w marcu to może w kwietniu się udaWłaśnie nie, od czwartku 0° a w sobotę śnieg.. no ale zobaczymy, może się uda.
Ja się wczoraj śmiałam , że jak się przeprowadze to będę miała pusto w szafach. Bo sama na wielgachna szafę na przedpokoju i w sypialni. To mama mnie sprowadziła na ziemię, że przy dziecku już nie będzie tyle miejsca![]()
Ale jak nie w marcu to może w kwietniu się udaNo i jeszcze jest szansa na majówkę
![]()
Będzie dobrze !! Kiedy masz następnia wizytę ?Mogę zrobić sobie jeść wziąść prysznic i tyle , chociaż to leżenie dla mnie nie jest najgorsze bo jak tylko to może pomóc to będę lezec choćby do samego lipca , raczej to strach żeby było wszystko dobrze i te myśli mnie dobijaja