reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziękuję bardzo [emoji1][emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png
I jeszcze miłego dnia ;-)

Dzien dobry!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)

@kinga30 nie przejmuj sie dziwnymi komentarzami, dobrze ze masz wsparcie w swoim mężu:)

Dziewczyny a jeśli chodzi o majtki poporodowe to wszędzie jest napisane, że mają być jednorazowe ale jak szukam np na allegro to wszystko jest wielorazowe i teraz nie wiem czy np takie mogą być?
Link do: CANPOL MAJTKI POPORODOWE WIELORAZOWE SIATECZKOWE
Ile sztuk takich majtek najlepiej mieć?

Ja bede kupować zwykle bawełniane "babciowe" majtki w dużym rozmiarze, zeby podkłady sie zmieściły, położna mi mówiła ze zamiast tych siateczkowych moge wlasnie takie zabrac.

@_agnieszka_ my tez planujemy kolejne dziecko;) i jestem w bardzo podobnej sytuacji, mnie tez kalendarz goni:p

Na pewno :D ja to najważniejsze co muszę spakować do torby to ładowarka do telefonu :D [emoji28]
Ola twlefon i ladowarka to ppdstawa bo jak czegos ci zabraknie itd to dzwonisz i zawsze ktos ci podwiezie. A co majtek to ja mialam te z gumka. Ale tylko dobe pozniej zakladalam wieksze ale bawelniane bylo mi wygodniej.

@@SzczęśliwaCiężarna sto latek spelnienia marzen lekkiego i szybkiego porodu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a jeśli chodzi o majtki poporodowe to wszędzie jest napisane, że mają być jednorazowe ale jak szukam np na allegro to wszystko jest wielorazowe i teraz nie wiem czy np takie mogą być?
Link do: CANPOL MAJTKI POPORODOWE WIELORAZOWE SIATECZKOWE
Ile sztuk takich majtek najlepiej mieć?

Wystarczy jedna paczka w zasadzie ja miałam tylko po porodzie ten dzień pozniej miałam już swoje i do tego nie te porodowe bo one są długie i bardzo grube niewygodne
Tylko kupiłam sobie zwykle podpaski z skrzydełkami na noc

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Już zdążyłam się ucieszyć , powiedziałam K. A on , że kupimy nowy bo mu się taki z kaczuszka podobal. Heh [emoji14] to dobra , nie będę się kłócić :D
Kochany jest [emoji16] a przez to umilowanie do kaczuszki bujaczka to sobie pomyślałam, że i do dziecka malutkiego fajnie tak mówić "kaczuszko" lub "kaczorku" [emoji16] powodzenia na dzisiejszej już wizycie [emoji16] i oby pleeeec było widać [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry