olaaa7
Fanka BB :)
My to po prostu czasem nie mamy umiaru z pisaniemNooo bardzo [emoji16] nie wiem po co to ograniczenie czasowe [emoji16] ktoś chyba nie przemyślał, że będą tu takie fajne lipcowki jak my [emoji16] nam to przeszkadza
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My to po prostu czasem nie mamy umiaru z pisaniemNooo bardzo [emoji16] nie wiem po co to ograniczenie czasowe [emoji16] ktoś chyba nie przemyślał, że będą tu takie fajne lipcowki jak my [emoji16] nam to przeszkadza
![]()
Ojj co do bezbolesnego to się nie łudzę [emoji16][emoji16] bylebym go przetrwala [emoji16][emoji16][emoji16] ajjj szkoda, że poród nie trwa 5minut [emoji16] Dziękuję bardzo za życzenia [emoji16][emoji16]@SzczęśliwaCiężarna spełnienia marzeń kochanadużo uśmiechu i co najważniejsze zdrowego maluszka i w miarę możliwości bezbolesnego porodu
buziaki :*
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
na szczęście nie mam tego ograniczenia [emoji14]Nooo bardzo [emoji16] nie wiem po co to ograniczenie czasowe [emoji16] ktoś chyba nie przemyślał, że będą tu takie fajne lipcowki jak my [emoji16] nam to przeszkadza
![]()
Aaa to już nie tak dobrze haha [emoji16] pomysl sobie, że to synuś taki głodny bo szybko rośnie [emoji16]Haha ale ja mogę w każdej chwili sobie wyskoczyć do sklepu naprzeciwko![]()
E tam, jesteśmy zupełnie normalne - przecież normę można wyznaczyć dowolnie, więc jesteśmy zupełnie normalnymi lipcówkami 2018My to po prostu czasem nie mamy umiaru z pisaniem [emoji14] Jak jakieś uzależnione, jak patrze na ilość stron które już napisałyśmy to se myślę, że z nami jest coś nie halo![]()
Super, gratuluję [emoji106]Właśnie uśmiech mi z twarzy nie schodzi![]()
Zadzwonił mój M i oznajmił że bank w końcu uznał że da mu kredyt i jutro jedzie podpisać papiery więc ruszymy z remontem łiiiiiiiiiiiiii jaka radochasynek będzie miał nowe mieszkanko <3
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Eeej, ja też bym zjadła....Cuuuuidownie jak ktoś w pracy ma urodziny [emoji16] kolega przyniósł plesniak z czarna porzeczka i rogaliki
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Do tego daleko ale dziękiSuper, gratuluję [emoji106]
I czekam na fotki z postępów remontu![]()
![]()