reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziękuję bardzo [emoji16] Kochane jesteście naprawdę [emoji16] chyba tylu życzeń nigdy nie dostałam na raz bądź nie pamiętam [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ponieważ popierniczylam onaszczesliwa z tobą w takim razie życzę ci Szustakiewicz najlepszego [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Część dziewczyny.
Nigdy Was nie nadrobię, więc tylko z informacją przyszłam, że jestem po USG. (następne 11.04).
Więc tak jest 20t3d, 340g, 140/min, szyjka 40mm.
No i SYN :)
Ale mam się zgłaszać na mierzenie szyjki, bo nie wiadomo co było powodem mojego przedwczesnego porodu, więc będziemy kontrolować.
Gratuluję synka :)

Przypomnę, jak będziesz narzekać, ze boli jak kopie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dobra [emoji16] Obiecuję nie narzekać :D

O to to mam to samo dokładnie [emoji16] a jak wezmę telefon do ręki i włączę kamerę to już nawet małych nie ma

f2w39n7303c24ozn.png
To u mnie dokładnie to samo :P

@_agnieszka_, dzięki, ciekawa bylam :)

Domyślam się :) teraz najważniejsze żeby z najważniejszymi rzeczami się wyrobić w nowym i już tu nie siedzieć :) ale przeraża mnie pakowanie....

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Marika, my przeprowadzaliśmy się dokładnie rok temu (bez 1 miesiąca) i fakt że mieliśmy dużo bardziej utrudnione zadanie, bo z 2 mieszkań wprowadzaliśmy się do 1 ale powiem Ci że nigdy więcej nie robiłabym już tego bez pomocy ekipy przeprowadzkowej... w sensie noszenia kartonów, ciuchów, pościeli... a nawet nie musieliśmy ogarniać mebli- bo swoje mieszkania wynajmujemy umeblowane, a to nasze wspólne też już było gotowe... Więc pamiętaj, mierz siły na zamiary, działaj etapami i na spokojnie, żebyś szczególnie teraz sobie nie zaszkodziła i się nie przeciążyła..! :tak:

Domyśliłam się [emoji16] szustakiewicz [emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png

Hahahahah kocham słowniki w tel :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry