olaaa7
Fanka BB :)
Dzięki :* jak przyjdzie kiecka to się ogarnę i zrobię fotkę w całej okazałościMoim zdaniem jesteś...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki :* jak przyjdzie kiecka to się ogarnę i zrobię fotkę w całej okazałościMoim zdaniem jesteś...
![]()
U mnie wiedzieli, i wszyscy pomagali i nadal pomagaja. Ale moja mama twierdziła, że to głupota, że 3 raz zaszłam w ciążę i to jeszcze po 2 cc i miałam wrażenie, że czekala, że jednak na początku pójdzie i będzie po wszystkimale nie poszło dzieciatko rośnie i widze, że już teraz powoli oswoiła się z tą myślą. Ale i tak czasami jak narzekam, że coś boli to stwierdzi, że mam nic nie mówić bo to na własne zyczenie. Albo sie jeszcze nie cieszyć bo jeszcze trochę do końca a nie ma co się cieszyc na zapas:/
Mi po miesiącu wrócila
Cześć dziewczyny, witam po weekendzie. W sobotę mieliśmy pierwsze urodziny syna. Udały się super, chociaż nie bez zamieszania... W moim bloku na dłużej popsuła się winda i musiałam przenieść imprezę do babci, bo starsze pokolenie nie dało by rady wejść na 3 piętro.
No więc impreza u babci, gotował tato, a ja i tak o 18 już byłam bez siłw domu chyba już po sprzątaniu miałabym dość, więc dobrze wyszło tą windą.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie zawsze goni przed wizytą ze stresuCzekam jużprzede mną dwie Panie , więc nie jest tak źle
już mam ręce całe mokre , heh
![]()
Spokojnie, będzie dobrze [emoji106]Czekam jużprzede mną dwie Panie , więc nie jest tak źle
już mam ręce całe mokre , heh
![]()
PięknyMy tez wczoraj wszy poszlo z planem na szczescie i koncze ost kawalek tortu [emoji23][emoji23]podziele sie z wami kazdej po lyzce?![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ŚlicznyMy tez wczoraj wszy poszlo z planem na szczescie i koncze ost kawalek tortu [emoji23][emoji23]podziele sie z wami kazdej po lyzce?![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wymieniłas wszystko nie dobre. Bleeeeee![]()