Dorotea.
Fanka BB :)
Lactulosan? Mam w pogotowiu, póki co udawało się walczyć z tym za pomocą diety.O mi ale bardzo przyda kochana to jak coś to mi podaj plis :*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lactulosan? Mam w pogotowiu, póki co udawało się walczyć z tym za pomocą diety.O mi ale bardzo przyda kochana to jak coś to mi podaj plis :*
Który już tydzień jesteś?Moje obawy nie są racjonalne i nie wynikają z sugestii lekarzyale też nie spędzają snu z powiek. Ciekawa jestem w jakim tempie będzie dalej rósł, bo nigdy tak wysoko w ciąży nie byłam... Pierwsza zakończona w 23 tygodniu. Chcę rodzic SN, więc wymiary poniżej 50 centyla są pożądane
![]()
O to juz zaczęłaś 2423t i 1d. Jutro wizyta i mam nadzieję dobre wiadomości z okazji urodzin będzie miał dla nas lekarz.
Będą dobre. Czuję to na odległość a czarownica darka ma.zawsze sprawdzające sie przeczucia23t i 1d. Jutro wizyta i mam nadzieję dobre wiadomości z okazji urodzin będzie miał dla nas lekarz.
PotwierdzamBędą dobre. Czuję to na odległość a czarownica darka ma.zawsze sprawdzające sie przeczucia
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro będę w sephorze! Kupię Kat Von DBędą dobre. Czuję to na odległość a czarownica darka ma.zawsze sprawdzające sie przeczucia
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nic tylko wycałować !Girki prezesa![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3