Nowaja16
Fanka BB :)
Dobry pomysłPolecam lusterko do ogarnięcia dołu. Ja już od dłuższego czasu używam bo nic nie widzę
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobry pomysłPolecam lusterko do ogarnięcia dołu. Ja już od dłuższego czasu używam bo nic nie widzę
Ja jeszcze jak "wciagnę" brzuch jakoś się tam ogarnę ale chyba już niedługo...Polecam lusterko do ogarnięcia dołu. Ja już od dłuższego czasu używam bo nic nie widzę
Sliczny [emoji5]Nom strasznie taki jest z rana a wieczorem wydaje mi się ze 2 razy większy![]()
Swietna jestes[emoji23]Ten uczuć gdy zbrakło Ci miejsca na suszarce, ale masz kwietnik po roślinach, które od dawna są martwe bo jesteś ch**ową panią domu...Zobacz załącznik 842367
W pietwszej ciazy tak robilam wlasnie. Teraz tez juz musze zaczac uzywac[emoji6]Polecam lusterko do ogarnięcia dołu. Ja już od dłuższego czasu używam bo nic nie widzę
Jaki zgrabniutki <3 nie mogę się takiego doczekać *.*Nom strasznie taki jest z rana a wieczorem wydaje mi się ze 2 razy większy![]()
dziękujeeee :**Alicja cudne imię
i tak myślę i myślę 
Na którą godzinę ? To kolejna jesteś która będzie miała taki cudny prezentZawsze z kimś trafiędzień po moich ur
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
15.30 a ty?Na którą godzinę ? To kolejna jesteś która będzie miała taki cudny prezent![]()
Ja podlewam raz na pół rokuJa też jakoś ostatnio nie mam ręki do kwiatów![]()