Nowaja16
Fanka BB :)
Mam wzrostu 155 juz jestem jak jakaś kulka a co będzie późniejW 26 będzieszmoże nie będzie tak źle
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam wzrostu 155 juz jestem jak jakaś kulka a co będzie późniejW 26 będzieszmoże nie będzie tak źle
![]()
2 lub 3Dziewczyny mam delemat....ratunku.![]()
![]()
![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Chętnie oddam Ci 10cmMam wzrostu 155 juz jestem jak jakaś kulka a co będzie później![]()
U mnie brzuszek ma 91 cm a u Ciebie?Między nami 3dni różnicy ale brzuszek chyba masz większy co? U mnie wg USG i tak starszy synek 23+5
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
U mnie jakoś 85U mnie brzuszek ma 91 cm a u Ciebie?![]()
Mi się 3 podobaDziewczyny mam delemat....ratunku.![]()
![]()
![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo chętnie przyjme bo mój mąż ma 180 pare cm nie musiała być nosić obcasowChętnie oddam Ci 10cmbędę miała wtedy wymarzone 168
![]()
Ja tak miałam przed ciążą, że jak wciągnęłam to ogarnęłam haha. No, ale ja klucha jestemJa jeszcze jak "wciagnę" brzuch jakoś się tam ogarnę ale chyba już niedługo...
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
A ja bym w końcu mogłaBardzo chętnie przyjme bo mój mąż ma 180 pare cm nie musiała być nosić obcasow![]()
No to troszkę mój jest większy ale mogę też być po prostu szersza od Ciebie :dU mnie jakoś 85
![]()
27.06.17 Anastazja [*]