Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha, dobre z tym pol czopka[emoji23] Ale jakby co sa dla dzieci - pol dawki[emoji3]Cześć dziewczyny![]()
wstałam jak zwykle o 5, ale musiałam parę rzeczy na kompie z rana ogarnąć, i tak mi zeszło...
coś kiepsko spałam, budziłam się co parę godzin, ale za to teraz pięknie świeci słońce
to zależy od przychodni - ja robiłam prywatnie (mam pakiet medyczny z luxmedu), i tam glukoza też była "ich" i nie miałam na to wpływu... a cytryna - kwestia robiącej pielęgniarki... mama ileś lat pracowała w punkcie pobierania krwi, i zawsze ciężarnym na krzywej cukrowej pozwalali cytrynę...
(paradoksalnie leżeć mi pozwolili, a ponoć się nie powinno...)
dasz radę - skoro choć czasem jesz słodycze, to będzie lepiej niż się spodziewasz![]()
najgorsze, że bez jedzenia, i że trzeba tam 2h siedzieć, ale od czego jest forum![]()
koleżance gin sugerował, że jeśli chciałaby coś łagodniejszego niż czopek, to niech weźmie pół czopka![]()
Śliczny brzuszek "odgórny"Żeby tradycji stała się zadość to ja też wrzucam fotkę brzuchaniestety bez sławnego cyca bo nie chce w pracy robić striptizu
[emoji16] I jak tam patrzę na to zdjęcie to ten mój brzusio wygląda na ogromnego z tej perspektywy [emoji14]
Zobacz załącznik 842384
Ojej, oby szybko przeszlo!Cześć dziewczyny. Ja dziś dzień zaczynam od wizyty u lekarza. Rozłożyło mnie choróbsko na całego...
Jaki fajnyŻeby tradycji stała się zadość to ja też wrzucam fotkę brzuchaniestety bez sławnego cyca bo nie chce w pracy robić striptizu
[emoji16] I jak tam patrzę na to zdjęcie to ten mój brzusio wygląda na ogromnego z tej perspektywy [emoji14]
Zobacz załącznik 842384
kaktusy też można zasuszyć - mnie się w każdym razie kiedyś udałoJa podlewam raz na pół rokugdyby nie mama to bylo by poo kwiatkach. Jakos nigdy o nich nie myślę. Mój K tez
ustaliliśmy , że będziemy mieć u siebie w mieszkaniu kaktusy
![]()
mnie się najbardziej podoba 3 - czerwonyDziewczyny mam delemat....ratunku.![]()
![]()
![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj! Co tam u Ciebie?
To mozliwe. Mnie biodra to też czesto, wczoraj po tej wizycie to też bo badanie to mnie naruszy zawszeOczywiście dziś znów biodra mnie tak bolą kość ogonowa i prawa noga , że szok Ale to chyba od tego leżenia
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Na mnie niezmiennie kiwi[emoji3]trzymam kciuki
na mnie bardzo dobrze działają koktajle, owsianki, kiszone buraki, kiszona kapusta, itd - może @klaudiaa975 spróbuj w tą stronę? dobra kiszona (nie kwaszona) kapusta do obiadu powinna trochę pomóc...
Oj to kiepsko[emoji53] Ale zawsze cos, z glodu choc nie padniesz[emoji6]Mogę sobie jedzenie zrobić to moja jedyna "rozrywka "
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom