kinga30
Fanka BB :)
Ja uwielbiam ostatnio jajeczniceJa też myślę nad jajecznica, już mnie nudzą te śniadania. Codziennie to samo, nie mam pomysłu. Moze odgrzeje bigos . Heh![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja uwielbiam ostatnio jajeczniceJa też myślę nad jajecznica, już mnie nudzą te śniadania. Codziennie to samo, nie mam pomysłu. Moze odgrzeje bigos . Heh![]()
Ładny juz masz brzuszek widać ze ciazowyZrobiłam jeszcze dwie fotki na których lepiej widać brzuch w rzeczywistych rozmiarach
Zobacz załącznik 842395
Zobacz załącznik 842396
A super [emoji16] wczoraj mieliśmy gości i właśnie Was nadrabiam na szybko bo jestem z koleżanka umówiona[emoji16] jeszcze mi na dzisiaj masaż został urodzinowy od faceta bo wczoraj nie było kiedy [emoji16]
Nudzi Ci się w tej pracy chyba
Ładny brzuszek![]()
Ładny brzuszek [emoji106]
![]()
Ładny juz masz brzuszek widać ze ciazowy![]()
Cieszę się bardzo [emoji16] sędzia mocno trzymałam kciuki za udane wizytyChyba wszystkim nam te Twoje urodziny przyniosly szczęście [emoji5]️
To jak jajka, i nie jajecznica, to może omlet? Albo jajko dla leniwych? [emoji6] ja tak czasem robięJa też myślę nad jajecznica, już mnie nudzą te śniadania. Codziennie to samo, nie mam pomysłu. Moze odgrzeje bigos . Heh![]()
Głosuję za LenkąWitajcie kochaneja jeszcze w łóżku ale za chwile wstaje i dziś na śniadanko twarożek mniam mój ulubiony
a my dalej nie wiemy jak nazwiemy córeczkę czy Lenka czy Julka miała być Melania ale już nam przeszło jakoś :d
Julkę moja Marysia chciala ale mój P o Julce nie chce słyszec. Ja juz teraz zmian nie przewidujeWitajcie kochaneja jeszcze w łóżku ale za chwile wstaje i dziś na śniadanko twarożek mniam mój ulubiony
a my dalej nie wiemy jak nazwiemy córeczkę czy Lenka czy Julka miała być Melania ale już nam przeszło jakoś :d
Zakupów nie zaproponuję, a książki pewnie nie możesz poczytać?Dziękuję :* @klaudiaa975 jakbyś zgadła [emoji14] Ostatnio coś przestój w robocie![]()