Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem, bo Ci powiem, że Kacper mimo, że wcześniej i nie trzymal temperatury to lozysko jeszcze działało bez zarzutu a z Marysią było nerwów bo już lozysko się stare robiło i tętno spadało na szybko CC robiliJa strasznie się boję tych ostatnich tygodni przez to obumarcie w 37 tygodniu dlatego wolę mieć wczesniaczka ale żywe dziecko a nie czekać i żeby było za późno![]()
I dobrze lepiej sprawdzić.Dziewczyny do tego wszystkiego tak mi brzuch twardnieje i ból centralnie jak na taką mocną miesiączke... zadzwoniłam do lekarki Pani na recepcji chyba ma mnie już za wariatke ale mam to w powazaniu... Jak tylko coś głupiego dziś usłyszę to zmienię lekarke. Na 13 30 mam przyjechać
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Będziemy trzymaćDziewczyny trzymajcie kciuki za 30 min wizyta może dowiem się czy będzie Nikos czy Laura
![]()
Właśnie wszystko zależy od łożyska jeśli będzie okej z łożyskiem to pewnie trochę przeciagmiemy ciążę ale najważniejsze że będę pod opieką właśnie musze dopytac w którym tygodniu juz mnie połoza do szpitalaRozumiem, bo Ci powiem, że Kacper mimo, że wcześniej i nie trzymal temperatury to lozysko jeszcze działało bez zarzutu a z Marysią było nerwów bo już lozysko się stare robiło i tętno spadało na szybko CC robili
oooo dziękuję, jesteś bardzo miła i ładnaMusimy w końcu ogarnąć to spotkanie..!Miłego dnia- i wyglądasz w lustrze ekstra- albo za bardzo narzekasz albo dobre lustro
![]()
Bardzo dobrze kochana zrobiłaś lepiej sprawdzić a oni są od tego żeby nam pomóc. Będzie dobrze :*Dziewczyny do tego wszystkiego tak mi brzuch twardnieje i ból centralnie jak na taką mocną miesiączke... zadzwoniłam do lekarki Pani na recepcji chyba ma mnie już za wariatke ale mam to w powazaniu... Jak tylko coś głupiego dziś usłyszę to zmienię lekarke. Na 13 30 mam przyjechać
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom