• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny trzymajcie kciuki za 30 min wizyta może dowiem się czy będzie Nikos czy Laura

3jgxskjo51j6485i.png
Trzymam kciuki :*

Dzieki za zainyetesowanie[emoji5] Mysle, ze to rozciagania, przynajmniej mam taka nadzieje, ze to tylko to. Poczekam juz do wtorku, bo jeszcze przed wizyta musze badania porobic, a nie bardzo mam jak wczesniej, bo siedze w domu z mloda.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
To przynajmniej dużo odpoczywaj :)

No zobaczę za tydzień :)

f2w39n7303c24ozn.png
My też wysocy jesteśmy, duzi się urodziismy to może nasza mała będzie duża jak twoja, chociaz wolałabym żeby była malutka *.*
I tak nudno jest ? U mnie w mieście to Panie nie wiedza w co ręce wlozyc :p
Właśnie chyba zostaniemy przy Lence chyba że coś innego nam wpadnie jeszcze do głowy :) od wczoraj czuje się bardzo dobrze oczywiście żeby nie zapeszyc ale jest okej na szczęście jutro badania a w piątek wizyta :)
Na którą masz wizytę w piątek ?:)
Będziemy stresować się obie :)

Dziewczyny do tego wszystkiego tak mi brzuch twardnieje i ból centralnie jak na taką mocną miesiączke... zadzwoniłam do lekarki Pani na recepcji chyba ma mnie już za wariatke ale mam to w powazaniu... Jak tylko coś głupiego dziś usłyszę to zmienię lekarke. Na 13 30 mam przyjechać

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana trzymam kciuki :* Biedna się zamartwisz w tej ciąży :(

reklama
Dziewczyny do tego wszystkiego tak mi brzuch twardnieje i ból centralnie jak na taką mocną miesiączke... zadzwoniłam do lekarki Pani na recepcji chyba ma mnie już za wariatke ale mam to w powazaniu... Jak tylko coś głupiego dziś usłyszę to zmienię lekarke. Na 13 30 mam przyjechać

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie przejmuj się nią , tylko synkiem i sobą. I dobrze zrobisz jak zmienisz gdyby zachowała się nie tak jak trzeba. Trzymam kciuki żeby wszystko było okej :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry