Nowaja16
Fanka BB :)
Ja też mam większość różowychWstawię pod wieczór jak już wrócę do domuz tego co pamiętam wszystkie różowe, każda jedna rzecz
haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też mam większość różowychWstawię pod wieczór jak już wrócę do domuz tego co pamiętam wszystkie różowe, każda jedna rzecz
haha
No u mnie to zależy, czasem jest pełno roboty, a czasem właśnie takie nudy.To przynajmniej dużo odpoczywaj
My też wysocy jesteśmy, duzi się urodziismy to może nasza mała będzie duża jak twoja, chociaz wolałabym żeby była malutka *.*
I tak nudno jest ? U mnie w mieście to Panie nie wiedza w co ręce wlozyc
Na którą masz wizytę w piątek ?
Będziemy stresować się obie![]()
No to w ogóle bym nalegała na 37 tc tak czy tak.Mi w 37 tygodniu i 3 dniu chyba przestało działać tylko ze u mnie miało liczne zawały czy coś takiego :/
No moja lekarka już ostatnio była oburzona że wtedy pojechałam do szpitala...także mam nadzieję , że się dziś kobietka niepograzy całkowicie szkoda by mi było bo nie mam do niej daleko i była zawsze sympatyczna i że ostatnio to był tylko jednorazowy wybryk i jakiś gorszy dzień .leżę i płacze z bóluBardzo dobrze kochana zrobiłaś lepiej sprawdzić a oni są od tego żeby nam pomóc. Będzie dobrze :*
Matko biednaNo moja lekarka już ostatnio była oburzona że wtedy pojechałam do szpitala...także mam nadzieję , że się dziś kobietka niepograzy całkowicie szkoda by mi było bo nie mam do niej daleko i była zawsze sympatyczna i że ostatnio to był tylko jednorazowy wybryk i jakiś gorszy dzień .leżę i płacze z bólu
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie a w 34 tygodniu juz chce leżeć w szpitalu siła tam zostane jak mnie nie będą chcieli przyjąćNo to w ogóle bym nalegała na 37 tc tak czy tak.
ZaciśnięteDziewczyny trzymajcie kciuki za 30 min wizyta może dowiem się czy będzie Nikos czy Laura
![]()
Dobrze , że masz takie kochane wsparcie.NoI tym bardziej ze ciągle leżę na prawdę oszczędzam się na maxa ,mama ogarnia absolutnie wszystko w domu ja tylko siebie
![]()
Może miała rzeczywiście gorszy dzień wtedy oby dziś była milsza i wyrozumiała biedna tak się meczysz a brałas nospe?No moja lekarka już ostatnio była oburzona że wtedy pojechałam do szpitala...także mam nadzieję , że się dziś kobietka niepograzy całkowicie szkoda by mi było bo nie mam do niej daleko i była zawsze sympatyczna i że ostatnio to był tylko jednorazowy wybryk i jakiś gorszy dzień .leżę i płacze z bólu
Kochana dzwoń i jak cię niepokoi to idź na wizytę a ta z recepcji miej gleboko w ... Od tego są żeby nas uspokoić i sprawdzić co się dzieje !!!Dziewczyny do tego wszystkiego tak mi brzuch twardnieje i ból centralnie jak na taką mocną miesiączke... zadzwoniłam do lekarki Pani na recepcji chyba ma mnie już za wariatke ale mam to w powazaniu... Jak tylko coś głupiego dziś usłyszę to zmienię lekarke. Na 13 30 mam przyjechać
No naprawdę z nimi czasami tak trzebaDokładnie a w 34 tygodniu juz chce leżeć w szpitalu siła tam zostane jak mnie nie będą chcieli przyjąć![]()