reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja to chyba bym narazie się bała całkiem odstawić tej nospy jakoś mnie tak uspokaja i faktycznie brzuch mam luzny a tak jak odstawiłam to już się zaczynały bole
Miałam tak samo jak zmniejszyłam do jednej dziennie.

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Karla, właśnie moje cykle zawsze były regularne, więc tym bardziej nie rozumiem...może po prostu taki urok mojego dziecka.. Żadna z was nie miała przypadku, że wiek ciąży odbiegał troszkę od tego jaki powinien być?

Dziewczyny czy Wy bierzecie coś poza standardowymi tabletkami w ciąży? Ja biorę tylko Duphavit Pregna i nic innego i zastanawiam się czy może lepiej czegoś jeszcze nie brać?
Ja biorę Pregnę plus, magne b6 3xdziennie, nospę doraźnie. Biorę też inne leki na ciśnienie i na serce, także u mnie nie mała apteczka. Ale gdyby wszystko było ze mną ok to brałabym tylko pregnę i magneb6 :)

reklama
Karla, właśnie moje cykle zawsze były regularne, więc tym bardziej nie rozumiem...może po prostu taki urok mojego dziecka.. Żadna z was nie miała przypadku, że wiek ciąży odbiegał troszkę od tego jaki powinien być?
Przy regularnych cyklach to trochę dziwne, może być dziecko troche mniejsze ale u Ciebie ta roznica jest duża

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry