Sabinaaa81
Fanka BB :)
Gratulacje! :-) To Twoja pierwsza ciąża?Witamrowniez chcialabym dolaczyc planowany termin na 22 lipca . Caly czas przyzwyczajam sie do informacji ze jestem w ciazy ale uśmiech nie znika mi z twarzy od rana do nocy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje! :-) To Twoja pierwsza ciąża?Witamrowniez chcialabym dolaczyc planowany termin na 22 lipca . Caly czas przyzwyczajam sie do informacji ze jestem w ciazy ale uśmiech nie znika mi z twarzy od rana do nocy
Mnie boli od popołudnia dość mocno. Czytałam, że tak może być i jeśli nie ma krwawienia to trzeba przeczekać. Zdecydowanie lepiej czytać niż się dostosować.Dzisiaj bolało mnie podbrzusze tylk chwile. W zasadzie to tylko raz. A tak to cisza. To dobrze czy źle?
![]()
![]()
Mnie od kilku dni przed pozytywnym testem aż do piątku bolało wiekszosc dnia a tak z dnia na dzien się ten ból wycisza. Mam tylko nadzieje ze to niczego zlego nie oznacza. Ale zero plamien nic krew nie leci. Cyce coraz mocniej boląMnie boli od popołudnia dość mocno. Czytałam, że tak może być i jeśli nie ma krwawienia to trzeba przeczekać. Zdecydowanie lepiej czytać niż się dostosować.
Albo najlepiej na IP jeślo jakies krwawienie by sie zaczeloSpokojnie leże sb wszystko będzie dobrze jeśli zauważysz coś nie tak to do lekarza.
Witaj kochana :-) spokojnej i nudnej ciąży życzę :-) moja ciąża to po 11 latach jest od pierwszej więc czuję się jakbym pierwszy raz w ciąży była hehe :-)Witamrównież chciałabym dołączyć
według OM termin na 29.07.2018
to moja pierwsza ciąża więc się stresuje czy aby wszystko jest ok
wizytę u ginekologa mam na 1 grudnia
mam nadzieję, że szybko przeleci
![]()
Nie martw się tak długo jak nieplamisz to się niemartw zresztą nawet jakby się coś zaczęło to jedź na izbę i sprawdza co się dzieje bo z reguły te pierwsze plemienia nie są straszne organizm musi zrozumieć, że teraz przed nim 9 miesięcy bez okresuMnie od kilku dni przed pozytywnym testem aż do piątku bolało wiekszosc dnia a tak z dnia na dzien się ten ból wycisza. Mam tylko nadzieje ze to niczego zlego nie oznacza. Ale zero plamien nic krew nie leci. Cyce coraz mocniej bolą
![]()
![]()