Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Onaszczesliwa2018 dobrze, ze Cię uspokoiłaMoże teraz zejdzie Ci trochę stresu...
Taki minimalny błąd to może być zawsze !z,yjke masz 3 cm ja przy takiej funkcjonowałam normalnie i z taką stratowała będzie dobrze, najważniejsze że poszłaś do lekarza i Cię uspokoiłOstatnio zleciało do 2.3 po paru dniach miała 2.8 później u lekarki miała 3 z groszamo a teraz znów tak około 2.95 ale powiedziała że mam się niemartwic że tak jest że zależy jak dziecko się ułoży i że najważniejsze że się nieotwiera i jest twarda [emoji8]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie [emoji4]Taki minimalny błąd to może być zawsze !z,yjke masz 3 cm ja przy takiej funkcjonowałam normalnie i z taką stratowała będzie dobrze, najważniejsze że poszłaś do lekarza i Cię uspokoił
Troszkę, czyli parę dni kilka osób, ale 4 tygodnie to dużo... A jak było na wcześniejszych usg? Teraz dzieci mogą rosnąć w różnym tempie, ale jak było na usg w 12tc jaki wtedy wiek był?Karla, właśnie moje cykle zawsze były regularne, więc tym bardziej nie rozumiem...może po prostu taki urok mojego dziecka.. Żadna z was nie miała przypadku, że wiek ciąży odbiegał troszkę od tego jaki powinien być?
Super kochana ze wszystko ok i masz zakaz się martwienia od nas! Musisz się cieszyć ciaza będzie wszystko dobrze :* a jak coś to masz nas pisz odzywaj się jakoś czas zleci juz tyle ciąży minęło to teraz jeszcze chwilka i dzieciaczki będą z nami :*Dokładnie [emoji4]
Jedno i drugie imie sliczne[emoji3]Witajcie kochaneja jeszcze w łóżku ale za chwile wstaje i dziś na śniadanko twarożek mniam mój ulubiony
a my dalej nie wiemy jak nazwiemy córeczkę czy Lenka czy Julka miała być Melania ale już nam przeszło jakoś :d
Jestem po wizycie już , w domu . Szyjka skrócila się o 0.5 cm ale lekarka powiedziała że tak może być że raz się wydłuży raz skróci i że 24 i 26 tydzień to takie mega przeskoki dla organizmu i że moga występować takie bole . Dalej lezec leki brać i tyle . Jedyne co że dziś była sympatyczna jak zawsze , także mam nadzieję , że tamto to było jednorazowe zagranie.
To prawda, piekne imie, ale wszedzie Julki. To byl nasz typ przy pietwszej corce, ale ztezygnowalismy z yego wzglefy, ze duzo wszedzie i jeszcze kuzyn M tak dal corce. Wybralismy Natalka, a teraz Emilka[emoji3]Głosuję za LenkąJulek jakoś ostatnio od groma.
A zmieniła Ci datę następnej wizyty czy nadal jest ta która miałaś?Jestem po wizycie już , w domu . Szyjka skrócila się o 0.5 mm ale lekarka powiedziała że tak może być że raz się wydłuży raz skróci i że 24 i 26 tydzień to takie mega przeskoki dla organizmu i że moga występować takie bole . Dalej lezec leki brać i tyle . Jedyne co że dziś była sympatyczna jak zawsze , także mam nadzieję , że tamto to było jednorazowe zagranie.