Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Już ja jej na to niepozwole może być tego pewnaNo, no, ale lepiej żeby Was nie bagatelizowala i częściej teraz sprawdzała czy wszystko dobrze
![]()
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już ja jej na to niepozwole może być tego pewnaNo, no, ale lepiej żeby Was nie bagatelizowala i częściej teraz sprawdzała czy wszystko dobrze
![]()
A nie mówiłam??[emoji3]czarownica darka się nie myli. Cieszę siee z dobrych wieści.Urodzinowe dobre wieściMały 545gramow, szyjka 4cm i zamknięta. Łożysko już 5 cm od ujścia szyjki i nie powinno sprawiać kłopotów więcej. Takze walczymy dalej, lekarz zadowolony. Mały wychodzi wagowo trochę poniżej 50 centyla. Ułożony główkowo.
Smetny dzień mi się trafił na urodziny. Ciemno coś i pada eh eh.
Sliczny brzuszek! Podobny troche do mojego, tylko u Ciebie nie ma wielkiej pupy i boczkow[emoji6]Ja daję pomysły a Ty mówisz jakie kroki należałoby poczynić aby to uskutecznić. Kurde, razem byśmy mogły rządzić światem albo chociaż internetem!
Ja wcinam właśnie śniadanko Zobacz załącznik 842398
A potem się ogarniam bo lecę na wczesny lunch z koleżankami a potem zakupowe szaleństwo z moim ŁMam nadzieję że jakoś dam radę sie toczyć bo dziś wyglądam już jak wielorybek Zobacz załącznik 842399
Na zdjeciu prócz Nas bałagan na toaletce pt. "A gdzie są moje klucze?"
Miłego dnia!![]()
Super [emoji106]Mam wyniko. Glukoza na.czczo 83. Po godzinie 109 po dwoch godzinach 91.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Najważniejsze, że nic złego się nie dziejeJestem po wizycie już , w domu . Szyjka skrócila się o 0.5 mm ale lekarka powiedziała że tak może być że raz się wydłuży raz skróci i że 24 i 26 tydzień to takie mega przeskoki dla organizmu i że moga występować takie bole . Dalej lezec leki brać i tyle . Jedyne co że dziś była sympatyczna jak zawsze , także mam nadzieję , że tamto to było jednorazowe zagranie.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny dogadalam sie z babka od wozka i biere ten czerwony....wyslala mi ze 30 zdjec na maila napisala ze lekki itd super stan za mala kase wiec sie nie zastanawiam.
Kupilam ubran dzieciakom. Maluszkowi tetre i flanele skarpeteczki gruszke do noska. A sobie....czarna kiecke...hahahah
I staniki. Nosilam 80 b kupilam ost c. A dzis za rada agi nabylam 75 e. I czuje wyrazna roznice i komfort noszenia.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
poczułam się lepiej po drzemce, ale w miarę normalnie to następnego dnia dopiero....Cały dzień po tej glukozie czuję sie dziwnie. Momentami mi słabo, niedobrze. Właśnie jem obiad ale coś czuję że po raz pieteszy od dawna oddam go toalecie.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom