reklama

Lipcowe mamy 2018

Od początku ciąży się maskowała, nie dało się podejrzeć w ogóle, do 21tc nawet podejrzewać (poza intuicją ;)), więc jak już się pokazała na prenatalnych w 3d, to dokładnie [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mowilam ze dziewczynki wstydliwe sa. Ale dobrze ze sie ujawnila. Znam przypadki ze do porodu nie mozna bylo stwierdzic plci na 100 %
Mamy obrączki :D
Na żywo dużo ładniejsze :)
Zobacz załącznik 842424
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt :)
Bardzo ladne i w moim stylu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję a co myślisz o tej maści?
Link do: BEPANTHEN Maść na ODPARZENIA odpieluszkowe 30g
czy lepiej sudocrem/linomag? i który z nich lepszy?
Bepanthen bardzo dobry. Ja uzywalam Alantanu tak dla zabezpieczenia co ktoras zmiane pieluszki, a po kupie sudocremu.
Generalnie linomag, alantan sa dla zabezpieczenia skory przed mokrym srodowiskiem, natluszczaja. Jak sie pojawi odparzenie to trzeba cos wysuszajacego typu sudocrem, bepanthen.

A tak naprawde kazdemu dziecku co innego moze sluzyc najlepiej. Musisz wyprobowac[emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Mowilam ze dziewczynki wstydliwe sa. Ale dobrze ze sie ujawnila. Znam przypadki ze do porodu nie mozna bylo stwierdzic plci na 100 %Bardzo ladne i w moim stylu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Na prenatalnych trzeba określić, czy narządy płciowe dobrze rozwinięte, więc gdyby się maskowała, to trzeba by powtarzać do skutku [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Karla, właśnie moje cykle zawsze były regularne, więc tym bardziej nie rozumiem...może po prostu taki urok mojego dziecka.. Żadna z was nie miała przypadku, że wiek ciąży odbiegał troszkę od tego jaki powinien być?
Dosc czesto sie zdarza, ze odbiega. Ale nie 4 tygodnie. A nawet jesli tak to niemozliwa jest w takim razie owulacja w tym dniu o ktorym mowisz.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry