G
gosc12
Gość
A myślałam , że już jazdęZapytałas jak egzamin w sobotę[emoji23] a w sobotę to miałam teoretyczny[emoji23]hahaha
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A myślałam , że już jazdęZapytałas jak egzamin w sobotę[emoji23] a w sobotę to miałam teoretyczny[emoji23]hahaha
20 to już sporoJa w weekend dostanę od siostry ubranka po jej córce (20 workow) ale są tam rozne rzeczy nie tylko ubrankawięc też wrzucę [emoji1]
![]()
To jeszcze przede mną[emoji849]A myślałam , że już jazdę![]()
Boję się gdzie ja to pomieszcze [emoji39] ale widziałam, że i zegar scienny mi tam wlozyla itp ... Wysłała mi takie zdjęcia i podpisała "szykuj miejsce"...20 to już sporoto też czekam na zdjęcia
![]()
Mnie powiedzieli, że 12...Jutro kolo 7.30 będę piła glukozę ile godzin nie można jeść przed tym?
Faaajnie
Spokojnie, taką anemia to nie koniec świata... Pewnie dostaniesz jakieś żelazo, plus koniecznie pomyśl o odrzuceniu żelaza w diecie - natka pietruszki itd.Eh jak nie bóle to wyniki złe...[emoji21][emoji31]
Porównaj do innych, to określisz rozmiarAle nie pamiętam czy się udało
Wyciągajja już znalazłam kilka ślicznych. Kilka dużych takich nawet na dwa latka, kilka do wyrzucenia / lub po domu [emoji14] ale też kilka bez rozmiarów na metce ;/ i nie wiem jak zapisywać .. pod którą tabelka , z jakim rozmiarem :/
Tych ślicznych robię zdjęcia i później wstawię![]()
WowBoję się gdzie ja to pomieszcze [emoji39] ale widziałam, że i zegar scienny mi tam wlozyla itp ... Wysłała mi takie zdjęcia i podpisała "szykuj miejsce"...![]()
![]()
![]()
O matko jak ja wytrzymam xdMnie powiedzieli, że 12...
![]()