Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No, mnie po dłuższym czasie bez jedzenia (np jak nie zjem rano śniadania...) to mam mega mdłości... Przed badaniem, żeby przeżyć wypiłam melisę i poszłam spać o 19... [emoji23]O matko jak ja wytrzymam xd
Trzymam kciukiTo jeszcze przede mną[emoji849]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale superBoję się gdzie ja to pomieszcze [emoji39] ale widziałam, że i zegar scienny mi tam wlozyla itp ... Wysłała mi takie zdjęcia i podpisała "szykuj miejsce"...![]()
![]()
![]()
Ja też przebiorę sobie co chceTrzymam kciuki![]()
Ale super![]()
Ja się na swoich ubrankach zawiodłam. Bo dużo za dużych, i nie takie ładne jak myślałam. Ale coś tam zawsze wybiorę. A K stwierdził , że i dobrze bo on woli po sklepach chodzić i kupić nowe![]()
Mój dziś 355Ja do Ciebie pisałambo moja corcia w 20t 1 dniu miała 400gram wg mojego ginekologa a w 20t6dniu na prenatalnych inny lekarz stwierdził 500g... Czyli nadal wahania są normalne o ile nie są za duze? Bo już się zmartwilam
![]()
Ja tak wcześnie nie zasne jeszcze dziś diagnoza musze obejrzeć żebym tylko jutro to jakoś przetrwala to będzie z glowyvNo, mnie po dłuższym czasie bez jedzenia (np jak nie zjem rano śniadania...) to mam mega mdłości... Przed badaniem, żeby przeżyć wypiłam melisę i poszłam spać o 19... [emoji23]
![]()
No tak, nie dziwię sięMoja reakcja to było raczej " o ku..."
![]()
Moja reakcja to było raczej " o ku..."
![]()