reklama

Lipcowe mamy 2018

Meliska niepomaga niestety [emoji8] ale muszę się poxytywnie nastawić do wszystkiego bo mój stres i tak nic nie pomoże a może tylko zaszkodzić [emoji8] [emoji8] zresztą ja niewiem co taki mieczak się że mnie zrobił [emoji4] chyba lanie by mi się przydało na opamiętanie[emoji39] a kiedy masz wizytę? Też pewnie teraz mało odpoczywasz jak córcia w domu co?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
W ciazy to tak juz jest, ze sie jakies takie inne robimy[emoji6] Ja np. jestem duzo bardziej wrazliwa na bol.
Wizyte mam we wtorek za tydzien. Mam nadzieje, ze nic sie zlego nie okaze. Na szczescie corcia to madra dziewczynka i daje mi odpoczac, ale wiadomo - tez mi glupio tak nic z nia nie porobic tylko lezec[emoji6]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hahahah jak mój ojciec... dopóki nie będzie miał PROFESJONALNYCH ubrań do joggingu nie może zacząć biegać :D

A nie macie pralki w łazience? Żeby na początku, jak będzie maleństwo, ogarniać na pralce? Jak trochę się utuczy to w ręcznik i do pokoju :)

@Karla88, boskie kokardy...! Ja też koooocham buty :tak: No i torebki... i okulary :unsure::unsure:
Wlasnie nad pralka wisu szafka[emoji6]

W ciazy to tak juz jest, ze sie jakies takie inne robimy[emoji6] Ja np. jestem duzo bardziej wrazliwa na bol.
Wizyte mam we wtorek za tydzien. Mam nadzieje, ze nic sie zlego nie okaze. Na szczescie corcia to madra dziewczynka i daje mi odpoczac, ale wiadomo - tez mi glupio tak nic z nia nie porobic tylko lezec[emoji6]

No to fajnie , że rozumie[emoji4] na pewno nic się nie dzieje nasze organizmy przygotowywuja się już na lipiec [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry