Moni17.06
Fanka BB :)
PięknaDawno mnie nie było z tematem kieckowym na ślubZdecydowałam się dziś licytować taką, co myślicie?
Zobacz załącznik 842475
Tylko macie jakiś pomysł co do niej ubrać na górę?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
PięknaDawno mnie nie było z tematem kieckowym na ślubZdecydowałam się dziś licytować taką, co myślicie?
Zobacz załącznik 842475
Tylko macie jakiś pomysł co do niej ubrać na górę?
Taaak [emoji1] [emoji1] [emoji1] a Ty przez to ,że źle się czujesz to nie masz jak z nim pojechać co ? Będziemy Cię wspierać pisz ciągle do nas to Ci szybko minie[emoji8] [emoji8] [emoji8]No właśnie, strasznie jestem taka marudząca... staram się przy nim nie pokazywać bo wiem, że się cieszy. Nie był w domu 8 miesięcy ale on dobrze widzi co się ze mną dzieje [emoji2] no nic, jakoś wytrzymam do soboty wieczorem [emoji4] ale hormony to nas zjedzą chyba [emoji2]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Hahaha Monia kolejna sukienka?a myślałam że ja to zakupoholiczka jestem [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji23]Pięknatez mysle zeby kupic sobie jakas na wiosne w tym kolorze :>
Ja też chciałabym już lipiec i mieć małego na raczkach [emoji1] [emoji1]witam sie i ja
ja padłam o 21 wczoraj.. a dzis od rana juz czuje sie zmeczona coraz bardziej czuje sie ciezko grubo itd...
w piatek mam lekarza jestem ciekawa ile przytylam az sie boje w ost 14 dniach tak mi brzuch urósł szok..
ja tez bym chciala w 38 ju urodzic ale jak bedzie jak z córka to moge pomarzyc bo jej sie wogole nie spieszylo do wyjscia i urodzilam 13 dni po terminie
Ja też chciałabym już lipiec i mieć małego na raczkach [emoji1] [emoji1]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No taki roczniak to nie usiedzi ,wszedzie wejdzie i trzeba non stop za nimJa tez bo moja coraz wiecej broi ://a ha za nia latac musze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak samoJa też chciałabym już lipiec i mieć małego na raczkach [emoji1] [emoji1]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Albo przynajmniej koniec czerwcaJa też żeby już byl lipiec !!!