Elodia
Fanka BB :)
Ja wpieprzam rurki z kremem waniliowym z biedronki.Jejciu dziewczyny pomóżcie coś bym zjadła ale mam totalna pustke wczoraj co rusz coś innego a dziś no na nic pomysłu a coś chce ale co?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wpieprzam rurki z kremem waniliowym z biedronki.Jejciu dziewczyny pomóżcie coś bym zjadła ale mam totalna pustke wczoraj co rusz coś innego a dziś no na nic pomysłu a coś chce ale co?![]()
Ja ślub brałam 7 października a teraz już jestem w ciąży ☺Ze spokojem :-) ślub 18 sierpnia a termin porodu 20lipca tak że ze spokojem :-) pozatym my robimy tylko małe przyjęcie weselne na 20 osob z najbliższej rodziny i świadkowie :-) tak że ze spokojem. Gdyby nam się teraz nie udalo z ciążą to bysmy na miesiąc zawiesili starania żeby ślubu nie przekładać :-)
Ha wczoraj sie cieszylam że nic mnie nie boli a dzisiaj już znowu....prawe biodro
![]()
![]()
Ja zdecydowałam, że wybiorę się na dniach może uda mi się jutro wstrzelic na prywatne usg, bo chcę zobaczyć dzidzie i serducho bo nie widziałam jeszcze wgl bo mam usg dopiero na 11 grudnia a tu dzisiaj 10 tc. Także mam nadzieję, że załapę się gdzieś szybciutko![]()
Ja ślub brałam 7 października a teraz już jestem w ciąży ☺
Prezent ślubny od męża :-)Ja ślub brałam 7 października a teraz już jestem w ciąży [emoji5]
Witam . Ja też mam wstępny termin na 22lupca lipcaWitamrowniez chcialabym dolaczyc planowany termin na 22 lipca . Caly czas przyzwyczajam sie do informacji ze jestem w ciazy ale uśmiech nie znika mi z twarzy od rana do nocy
Tak ☺cudowny prezentPrezent ślubny od męża :-)
![]()
![]()
U mnie znajoma w pracy ślubowala 9 wrzesnia i miala miec po tym 3 tygodnie urlopu. Już nie zdążyla wrocic bo zaciążyla :-) tak samo kuzynka ojca mojej córki. Po lipcowym ślubie urodzila w kwietniu :-)Tak [emoji5]cudowny prezent
Witam . Ja też mam wstępny termin na 22lupca lipca