malina_11
Fanka BB :)
Jak mi lekarz nie zleci to jak będę jechać na glukoze to od razu zrobięTo tym bardziej posiew bym zrobiła dla własnego spokoju [emoji6]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak mi lekarz nie zleci to jak będę jechać na glukoze to od razu zrobięTo tym bardziej posiew bym zrobiła dla własnego spokoju [emoji6]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Tak tak musiałam się wziąść za siebie bo przecież tak bardzo mocno kocham tego mojego małego szkraba a jak ja smutna to i On więc nie mogłam na to pozwolić i tak się zbieram [emoji4]No to super! Masz zajecie. No i duzo juz ogarniete. Zawsze to tez bedziesz sie lepiej czula jak wszystko bedzie gotowe[emoji3]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przeczytałam że z wiaderkiem i sobie myślę hm jakim wiaderkiem co Ona będzie z nim tworzyć na tej porodowce czytam jeszcze raz i wyszło że z wiatrakiem[emoji23] [emoji23]Ja nie mam zadnego doswiadczenia[emoji13][emoji13] w razie czego na porodowke pojade z wiatrakiem[emoji23]
![]()
Super, dziękiDo Kacpra mialam z tej strony Link do: 15-częściowe z baldachimem lub moskitierą
Kochana pamiętaj że z terminem porodu to +/- może być 2 tyg także może już w połowie lipca Twoja Królewna będzie z wami [emoji39]A moja jak nie bedzie chciała wcZesniej wyjść, to czeka mnie cały lipiec a jak po terminie jej się zachce to będę sierpniowkaa wy niektóre się szykujecie na czerwiec
Jeszcze nie przyjechał a już ma wyjeżdzać hahaWyganiają mojego facetanie wytrzymam hahah
![]()
Czekamy na inf [emoji4]Uff. Nadrobiłam[emoji4] ja już w autobusie dojeżdżam na miejsce, lecę na małe zakupki i na 17 do lekarza[emoji4] pójdę wcześniej to mam nadzieję będę pierwsza [emoji4]
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
I tu po praniu super nic się z tym nie działo. Cały komplet wtedy też miałam zamówionySuper, dziękio cos takiego mi chodzilo
Link do: Pościel Serduszka kratka różowa - 15cz
Szkoda , że jednokolorowe, bo podoba mi się np. różowo - szary zestawale i tak lepszy niż oglądałam wcześniej
![]()