Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Pieknie wygladacie [emoji4]Odebrałam sukienkęjest ok tylko że światło już kiepskie do tego nie mam normalnego lustra więc średnio wyszło
Zobacz załącznik 842527
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pieknie wygladacie [emoji4]Odebrałam sukienkęjest ok tylko że światło już kiepskie do tego nie mam normalnego lustra więc średnio wyszło
Zobacz załącznik 842527
Haha, no lista co zmaleje to znowu rosnie[emoji6] Mysle, ze moja juz raczej kompletna, ale nigdy nic nie wiadomo[emoji6]Dziewczyny ta moja wyprawka zamiast malec to ciągle coś dodaje bo zapominam, np teraz pisalyscie o pościeli, a jeszcze ile rzeczy wyjdzie międzyczasie :/
WiemKochana pamiętaj że z terminem porodu to +/- może być 2 tyg także może już w połowie lipca Twoja Królewna będzie z wami [emoji39]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
O jej ale ładne [emoji4] ale te dzieci mają się teraz dobrze nie [emoji3]Nie, jeszcze tak nie czyta. A i nie zaglada mi do tel.[emoji5]
Link do: ZESTAW KORALIKÓW DO ROBIENIA BIŻUTERII BRANSOLETEK
Ostatnio zamawialam taki zestaw dla jej kolezanki na urodziny i bardzo chciala tez[emoji3]
A Twoje co dostana?
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Jezu morgana ja nawet nie wspomnę ile ja musze kupić mojej Marcelinie
Adidasy do szkoły jakieś baletki
Kurtkę wiosenna masakra
Co sezon wszystko trzeba kupować bo wyrosła
Ja pościel z poszewakmi kupowałam na Str Link do: Pościel Owieczka Marsielle Decor
A druga kupiłam w lidlu i tez poszewki do tego
Ale ja nie będę miała żadnego baldachimu ani ochraniaczy
Pooglądaj na Allegro ale z tego co kojarzę za pełne zestawy chcą dużo kasy bo nawet 400 zł a to dużo tym bardziej ze baldachim będziesz miała na chwile tylko
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I później dokupiłas sobie tylko jakieś inne poszewki osobno i tylko poszewki wymienialas w kołderkę i poduszce ?I tu po praniu super nic się z tym nie działo. Cały komplet wtedy też miałam zamówiony
Fajnie wygladasz[emoji5]Odebrałam sukienkęjest ok tylko że światło już kiepskie do tego nie mam normalnego lustra więc średnio wyszło
Zobacz załącznik 842527