Margana
Fanka BB :)
Sa rozne, zalezy jaka sie trafi. Moze plakac, siusiac i jakies tam jeszcze inne[emoji6] Ma tez jakiez gadzety typu buciki, buteleczka.A co robi ta lalka w tej kulce ?![]()
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sa rozne, zalezy jaka sie trafi. Moze plakac, siusiac i jakies tam jeszcze inne[emoji6] Ma tez jakiez gadzety typu buciki, buteleczka.A co robi ta lalka w tej kulce ?![]()
No wlasnie M nie chce sie zgodzic na ten piasek ze wzgledu na ten balagan[emoji53]Sporo bałaganu ale zabawa fajna[emoji5]
Mam tak samo w pierwszej miałam na przedniej i tak nie czułam jak teraz,normalnie dyskoteka (teraz mam na tylniej )Ja mam porównanieTeraz mam na tylniej, w 1 na przedniej i różnica jest ogromna
Teraz non stop czuję jak się wierci i kopie, a wtedy to było duzo, dużo słabsze
Za parę tygodni jak dzidzia podrośnie będzie lepiej czuć
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji6]Jestem w niebie [emoji23]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Slicznosci[emoji5] Super, ze wszystko dobrze!Ja już po wizycie. Mały zdrowy 462g.[emoji173] Przedstawiam Wam mojego prezesika[emoji6]![]()
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Meliske czasem popijam. Kupię rumianek bo też lubię i będę pićSuper, że ok moja też powiedziała, że wyniki moczu dobre a ja już nie draze ufam jej. Na wszelki wypadek tylko sobie rumianek piję z melisa żeby drogi moczowe były lepiej bprzeczyszczone[emoji5]
Szkoda, bo naprawdę zabawa fajna jak w piaskownicyNo wlasnie M nie chce sie zgodzic na ten piasek ze wzgledu na ten balagan[emoji53]
FajnaSa rozne, zalezy jaka sie trafi. Moze plakac, siusiac i jakies tam jeszcze inne[emoji6] Ma tez jakiez gadzety typu buciki, buteleczka.
4 kg przez 4 tyg [emoji58] a wcale dużo więcej nie jadam. Wręcz przeciwnie..Malina a ile przytyłaś ze kazał ci uważać?? Bo ja mam stres
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jakie cudoJa już po wizycie. Mały zdrowy 462g.[emoji173] Przedstawiam Wam mojego prezesika[emoji6]![]()
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom