Margana
Fanka BB :)
To wcale nie jest duzo. A od poczatku ciazy?4 kg przez 4 tyg [emoji58] a wcale dużo więcej nie jadam. Wręcz przeciwnie..
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To wcale nie jest duzo. A od poczatku ciazy?4 kg przez 4 tyg [emoji58] a wcale dużo więcej nie jadam. Wręcz przeciwnie..
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
O rany jak mieszkałam w UK to widziałam jak niektórzy Anglicy tak jedli i się dziwiłam. A tu nie trzeba daleko szukaćZ masłem i lejsy paprykowe [emoji41]
O tym marzyłam pycha
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Prawie 9 [emoji31][emoji31][emoji31]To wcale nie jest duzo. A od poczatku ciazy?
Piękny <3Ja już po wizycie. Mały zdrowy 462g.[emoji173] Przedstawiam Wam mojego prezesika[emoji6]![]()
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mieszkam na 4 piętrze i często chodzę... Szyjkę do tej pory miałam 5cmAga ja Cię dobrze rozumiem, mieszkam na 3 piętrze bez windy i tak samo tych schodów się boję. Jak nie mam potrzeby to nie wychodzę chociaż bardzo bym chciała częściej iść na spacer czy do sklepu jak mi czegoś zabraknie...
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Pewnie , że tak [emoji5]No teraz to tylko kase miec. Ale wole wydac na cos takiego kreatywnego niz jakas kolejna lalke[emoji6]
Muszę zobaczyć zdjęcia usg pierworodnego i porównać.I chyba rodzi się identyczne jak na USG 3d ?Z tego co oglądałam na internecie to tak zazwyczaj jest.
![]()
Wyloguj się i zaloguj.Dziewczyny od kilku dni nie chca mi sie dodawac zdjecia z telefonu. Ktos tez tak ma?